Ovo je Dragan koji je napao prijateljicu, a zatim presekao sebi aortu: Iskrvario na pragu bivše devojke! (FOTO/VIDEO)

30.05.2022

17:07

0

Autor: M.P.

Kako smo ranije pisali, Dragan se nakon dve godine rastao od svoje devojke D.B.

Ovo je Dragan koji je napao prijateljicu, a zatim presekao sebi aortu: Iskrvario na pragu bivše devojke! (FOTO/VIDEO)
dragan ć. - Copyright Printskrin/facebook

Stanovnike Dušanovca šokirao je današnji zločin u Tetovskoj ulici, kada je Dragan Č. (47), ranio prijateljicu Milicu (22), a zatim posekao sebe po preponi, najverovatnije zakačivši aortu, zbog čega je iskrvario na pragu stana u kojem je do skoro živeo sa bivšom devojkom D.B.

Kako smo ranije pisali, Dragan je pre mesec dana napravio incident, zbog čega se rastao sa devojkom D.B. sa kojom je živeo dve godine. Ovog jutra su se sastali kako bi se Dragan izvinio i navodno su trebali da izglade odnose. 

- Najnormalnije smo živeli, a pre mesec dana mi je svašta rekao i tada se odselio prekoputa - ispričala je ona za 24sedam.

Par sati nakon što su se sastali, Dragan se vratio na njen prag u lokvi krvi. 

- Zazvonio mi je na vrata. Bio je sav krvav. Uzela sam kanap i zategla mu ranu. Ubo se u arteriju. Rekao je da je ubo devojku prijateljicu. Zvala sam Hitnu i kad su oni došli reanimirali su ga, ali je već iskvario - priča D. B. za 24sedam.

Ispostavilo se da je ubo Milicu (22) u zadnjicu, navodno njegovu prijateljicu, koja se u trenutku napada nalazila na ulici sa momkom. Ona je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA.

Sumnja se da je u trenutku napada Dragan bio pod dejstvom narkotika.

Prema kazivanju komšija, Dragan je bio u teškoj depresiji u poslednje vreme i čudno se ponašao. Živeo je od prodaje različitih stvari.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike