Jeziva scena na Dušanovcu! Napao poznanicu, pa sebi prerezao preponu - iskrvario u stanu bivše devojke! (FOTO/VIDEO)

30.05.2022

13:46

0

Na terenu su policija i Hitna pomoć

Jeziva scena na Dušanovcu! Napao poznanicu, pa sebi prerezao preponu  - iskrvario u stanu bivše devojke! (FOTO/VIDEO)
vozdovac ubadanje 3005 2022 foto ms (3) - Copyright 24sedam/M.S.

U Tetovskoj ulici na Dušanovcu danas oko 14.10 časova došlo je do jezivog zločina kada je, kako saznaje reporter 24sedam muškarac Dragan Ćoš (47) povredio prijateljicu Milicu (22), a zatim posekao sebe po preponi usled čega je iskrvario.

Kako saznajemo, Dragan Čoš je došao u Beograd iz inostranstva i živeo je u itanu u Kaluđerici. Nasrnuo je na Milicu, sa kojom se družio, i ubo je u zadnjicu. Sa njom je u trenutku napada bio i njen momak, takođe Draganov prijatelj.

Nakon toga je prerezao sebi preponu i u lokvi krvi došao do bivše devojke koja je medicinska sestra, kako bi mu pomogla. Međutim, on je ubrzo preminuo.

- Zazvonio mi je na vrata. Bio je sav krvav. Uzela sam kanap i zategla mu ranu. Ubo se u arteriju. Rekao je da je ubo devojku prijateljicu. Zvala sam Hitnu i kad su oni došli reanimirali su ga, ali je već iskvario - priča D. B. za 24sedam.

Kako objašnjava, oni su se danas sastali kako bi raspravili sukob od pre mesec dana kada se on preselio u zgradu preko puta nakon dve godine zajedničkog stanovanja.

Navodno, ranije nisu imali probleme i D. B. tvrdi da su najnormalnije živeli do pre mesec dana kad joj je svašta rekao. Danas joj se izvinio, a par sati kasnije dogodila se tragedija.

Sumnja se da je u trenutku napada bio pod dejstvom narkotika. Napadnuta devojka je prevezena na ortopediju na Banjici.

Prema kazivanju komšija, Dragan je bio u teškoj depresiji u poslednje vreme i čudno se ponašao. Živeo je od prodaje različitih stvari.

Na terenu su policija i Hitna pomoć.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike