Mile Gega ubijen u podrumu porodične kuće?! Žena i sinovi mu presudili, policija godinu dana čekala da naprave grešku (FOTO)

30.05.2022

13:24

0

Obdukcija je utvrdila da je ubijen s leđa vatrenim oruzjem, a zatim doveden u svom vozilu na jednu njivu gde je posut benzinom i zapaljen

Mile Gega ubijen u podrumu porodične kuće?! Žena i sinovi mu presudili, policija godinu dana čekala da naprave grešku (FOTO)
Miroljub Stanojević, Mile Gega ubistvo pozarevac 3005 2022 foto kaca (8) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nakon jutrošnjeg hapšenja cele porodice Stanojević, majke i dva sina, koji su osumnjičeni da su glavu kuće, Miroljuba Stanojević, zvanog Mile Gega, prošle godine ubili pa zapalili, meštani sela Dragovac kod Požarevca su zanemeli. 

Ugledni poljoprivrednik i veliki domaćin Miroljub Stanojević nađen je u ataru sela zapaljen u svom vozilu.

Obdukcija je utvrdila da je ubijen s leđa vatrenim oruzjem, a zatim doveden u svom vozilu na jednu njivu gde je posut benzinom da bi se u požaru uništili dokazi.

Meštani Dragovca pričaju da je provejava priča da je porodica umešana u zločin, međutim, kako su i supruga i dvojica sinova tokom prošlogodšnje istrage prošli poligraf, i na taj način skinuli sumnju sa sebe, više se verovalo da je u pitanju bilo ubistvo zbog para odnosno duga.

Kako za 24sedam pričaju meštani, ubijeni Miroljub je bio ozbiljan poljoprivrednik, a imao je i veliku farmu goveda, i dobro je zarađivao, ali je često znao uči u neke rizične poslove vezano za delatnost kojom se bavio.

- Čulo se više puta da je familija umešana u ovaj zločin, međutim, evo prošla je godina , a oni nijednim svojim  postupkom nisu pokazali da imaju veze sa ubistvom. Bila mu je nedavno godišnjica, porodica mu je podigla spomenik. I žena i sinovi du nastavili da rade kao i dok je on bio živ. Žena je na farmi držala 40 goveda, prodavali su mleko - kaže jedan od komšija ubijene porodice.

Da podsetimo, požarevačka policija je nakon godinu dana intenzivne istrage rasvetlila zločin, koji se dogodio prošle godine, 30. aprila, pred uskršnje praznike, u selu Dragovac. Policija je došla do činjenica koje upućuju da su u ubistvu Miroljuba Stanojevića učestvovali članovi njegove porodice!

Požarevacka policija je godinu dana čekala da neko od članova porodice, da li majka ili neko od sinova, napravi neku grešku koja će potvrditi njihove sumnje o umešanosti najbližih članova familije u zločin.

Kako 24sedam nezvanično saznaje, Mile Gega je ubijen u podrumu kuće u kojoj je živeo sa porodicom.

Za sad jos nije poznato ko je pucao, da li je to uradila supruga, a sinovi joj pomagali nakon zločina, ili je pak jedan od sinova ubio oca, a onda brat i majka pomogli da ga stave u kola i oteraju na njivu gde je zapaljen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike