Ovo je Nišlija koji je mučio i terao devojke na prostituciju: Jedna preminula zbog njegove svireposti! (FOTO)

25.05.2022

21:58

0

Autor: 24sedam

Predloženo određivanje pritvora protiv A. M. od 30 dana

Ovo je Nišlija koji je mučio i terao devojke na prostituciju: Jedna preminula zbog njegove svireposti! (FOTO)
Foto: Pixabay

Više javno tužilaštvo u Nišu, posle pretresa stana, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog A. M, zbog dva krivična dela otmica u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je početkom 2002. godine osumnjičeni Nišlija A. M. zajedno sa B. N., prema kome je krivični postupak okončan pravnosnažnom osuđujućom presudom pred sudom u Francuskoj i sada pokojnim Z. R., oštećenu O. S. silom i iskorišćavanjem odnosa zavisnosti i straha koji je ona imala prema njima kao osobama koje su je kupile od nepoznatih, zadržali duže od deset dana i to u periodu od oko tri meseca, postupajuci prema njoj na svirep nacin, a sve kako bi oštecenu O.S. prinudili da počne da se prostituiše u mreži prostitucije, koju je organizovao osumnjičeni zajedno sa B. N. Posle tri meseca ona je i počela da se prostituiše za njihov račun.

Sumnja se i da je od sredine aprila do 2. avgusta 2002. godine, A. M. zajedno sa B. N., držao oštecenu M. K. u razlicitim hotelima na širem podrucju grada Pariza, kao i da su postupali prema njoj na svirep način, a kako bi je prinudili da im kaže kakve su izjave ona i V. R. dale u policiji Francuske, gde su saslušavane zbog navođenja na prostituciju na koje su ih primorali članovi ove mreže.

U neutvrđenom periodu od kraja jula do sredine avgusta 2002. godine, ošt. V. R., silom i iskorišcavanjem odnosa zavisnosti i straha koji je imala prema njima kao prostitutka u mreži prostitucije koju su oni organizovali, odveli su iz Tuluza u parisku oblast i zadržali je, postupajući prema njoj na svirep način, kako bi je prinudili da im kaže kakve su izjave M. K. i ona dale u policiji Francuske. Usled tog svirepog postupanja nastupila je smrt V. R.

A. M. je danas uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, radi saslušanja. Prilikom saslušanja, on se branio ćutanjem, posle čega je Više javno tužilaštvo u Nišu predložilo Višem sudu u Nišu određivanje pritvora protiv A. M. od 30 dana.

BONUS VIDEO:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi