Misterija u Velikoj Moštanici! Muškarac kog je izbola partnerka nedavno izašao iz zatvora?

19.05.2022

06:00

0

"Samo da nam se ovo ne ponovi!"

Misterija u Velikoj Moštanici! Muškarac kog je izbola partnerka nedavno izašao iz zatvora?
velika moštanica napad nožem (7) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beograd uhapsili su L. G. J. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju, kada je u utorak uveče, oko 23.30 časova, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem četrdesettrogodišnjeg nevenčanog supruga.

Iz MUP-a je za 24sedam potvrđeno da je muškarac teško povređen i da je prevezen u Uregentni centae u Beogradu. On više nije u životnoj opasnosti.

Meštani Velike Moštanice su u čudu zbog ovog krvavog obračuna i pokušavaju da shvate o kome se radi. Mesto je mirno i u doba kada se zločin dogodio oni su bili u svojim kućama. Samo je jedna komšinica čula sirene Hitne pomoći i policije.

- Ne mogu da verujem da se tako nešto desilo. Ja sam čula sirene, pošto živim ovde sama, nisam ni mogla da spavam. Niko to iz našeg mesta nije mogao da uradi ovde su sve srećni bračni parovi sa decom. Jedina kuća u kojoj je mogao da bude problem je kod žene koja deli kuću sa komšijama i kojoj je partner bio u zatvoru - kaže nam komšinica.

Kako je ispričala, žena nije bila u dobrim odnosima sa partnerom, a on je bio u zatvoru i moguće je da je sada izašao.

- Ne poznaje niko dobro te ljude, pa su to sada pretpostavke, ali nema ovde ko drugi da bude.

Ostale komšije su samo ponavljali da su u šoku i da ne znaju ko bi iz njihovog mesta mogao tako nešto da uradi, kao i da je nemoguće da nisu postojali nikakvi nagoveštaji da ovako nešto može da se desi.

-  Nije ovde bilo nikakvog nasilja u porodici, zato ne možemo da prepostavimo. Ćuli smo samo da on nije bio neko vreme tu, da je valjda otišao u svoje rodno mesto i tamo provodio vreme, pa se onda valjda i vratio. Ništa više nismo sigurno, samo da nam se to ne ponovi - kaže komšija za naš portal.

Podsetimo, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike