Podignuta optužnica protiv Leskovčanke: Tereti se da je krvnički tukla decu!

17.05.2022

15:55

0

N. S. optužena za tri krivična dela nasilja u porodici prema četvorogodišnjem sinu i šestogodišnjoj ćerkici

Podignuta optužnica protiv Leskovčanke: Tereti se da je krvnički tukla decu!
nasilje nad decom profimedia-0351921466 copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužnicu protiv tridesetogodišnje N. S. iz Leskovca, majke koja je krvnički tukla svoju maloletnu decu, a čiji je snimak nasilja uznemirio celu Srbiju.

Ona je, kako sazhajemo, optužena za tri krivična dela nasilja u porodici prema četvorogodišnjem sinu i šestogodišnjoj ćerkici, ali i zbog nasilja u porodici nad svojim suprugom.

Za nasilje u porodici učinjeno prema N. S. optužen je i njen tridesettrogodišnji suprug A. S. Takođe, optužnica je podignuta i protiv tadašnjeg ljubavnika N. S. zbog ugrožavanja sigurnosti jer je, kako se sumnja, pretio suprugu okrivljene N. S.

Sud je, inače, ukinuo zabranu prilaska majke deci, ali je odredio, prema preporuci Centra za socijalni rad u Leskovcu, da ona moža da viđa sina i ćerku dva puta nedeljno u kontrolisanim uslovima. Deca su na starateljstvo dodeljena ocu.

A. S. je, da podsetimo, u oktobru prošle godine otkrio snimke sa bezbednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi kako njegova supruga, inače zdravstveni radnik, krvnički tuče njihovog četvorogodišnjeg sina i šestogodišnju ćerkicu.

Majka se u ovom slučaju, kao osumnjičena, najpre branila time da je snimak “namešten”, a njeni advokati su tražili izuzeće snimka kao dokaznog materijala.

Na snimcima, koje je A. S. dostavio i novinarima, jasno se vidi kako majka najpre počinje da viče na svoju decu, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe. Sve to je samo zbog toga što su je probudili. Na drugom snimku, nervozna jer ne može da zakopča jaknu dečaku, takođe počinje da vrišti i udara dete.

Otac je tražio psihijatrijsko veštačenje, koje je na sudu odbijeno, a u medijima je javno optužio branioce svoje supruge da "šuruju" sa nadležnim institucijama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike