Tukao trudnu suprugu, ona iz straha skočila kroz prozor: Nasilnik iz Prokuplja osuđen na tri i po godine!

28.04.2022

16:06

0

On te noći ušao u sobu gde je bila sa detetom, počeo da je udara, rukama i stolicom, a zatim i metalnom šipkom

Tukao trudnu suprugu, ona iz straha skočila kroz prozor: Nasilnik iz Prokuplja osuđen na tri i po godine!
Copyright Foto:24sedam/ Goran Sivački

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je prvostepenu presudu koju je donelo sudsko veće, a kojim je na tri i po godine kazne zatvora osuđen D. Č. (49) iz Prokuplja zbog nasilja u porodici.

On je početkom avgusta 2019. godine tukao svoju trudnu nevenčanu suprugu M. S. koja je od straha skočila sa prozora i zadobila teške telesne povrede, a 12 dana posle tog događaja, prevremeno je rodila njihovo treće dete. Sve vreme tokom sudskog postupka, D. Č. koji je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, negirao je krivicu i tvrdio da nije tukao svoju nevenčanu suprugu.

Te noći, nakon što je M. S. skočila sa prozora, sa visine od najmanje tri metra, D. Č. je odveo kod lekara, odnosno u Urgentni centar prokupačke bolnice, gde je nesrećna žena ispričala medicinskim radnicima šta se dogodilo. Pozvana je policija i tako se saznalo za slučaj, iako je okrvljeni tvrdio da se njegova nevenčana supruga samo saplela i povredila nogu.

Utvrđeno je da ovo nije prvi put da ju je tukao, čak je jednom, nekoliko meseci pre događaja, prijavljeno nasilje.

On je te noći ušao u sobu gde je bila sa maloletnim detetom, počeo da je udara, ne samo rukama, već i drvenom stolicom, a u jednom momentu, kako je izjavila M. S, izašao je iz sobe da uzme metalnu šipku, kojom je i ranije tukao. Tada je ona otvorila prozr i verovatno probala da pobegne, ali je pala. Nakon što je vratio u kuću, odveo je u bolnicu i sve se saznalo. U trenutku kada se sve dešavalo u kući je bilo više osoba, koji u bili gosti D. Č. Dvoje od njih promenilo je svoje izjave.

M. S. se na kraju, pošto se oporavila, preselila sa decom i više nije dolazila, jer se, kako je izjavila nadležnim organima, plaši da se sretne sa svojim nevenčanim suprugom.

Na prvostepenu presudu se žalio okrivljeni, ali je ona u potpunosti potvrđena u Apelacionm sudu u Nišu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike