"Jedan ga udario pesnicom u glavu, a drugi oborio na beton" : Mladića iz Leskovca brutalno pretukla dva sugrađanina!

30.04.2022

19:10

0

U PU Leskovac kažu da je prijava slučaja došla iz Opšte bolnice Leskovac, da je mladić dao izjavu inspektorima, da je obavešteno tužilaštvo i da se radi na njegovom rasvetljavanju

"Jedan ga udario pesnicom u glavu, a drugi oborio na beton" : Mladića iz Leskovca brutalno pretukla dva sugrađanina!
Ilustacija - Copyright Pixabay

Dvadesetmosmogodišnji mladić iz Leskovca rano juče je krvnički premlaćen od strane dva mlada sugrđanina tako da mu je najverovatnije metalnom šipkom razbijena glava sa otvorenom ranom i sa hematomima po celom telu i jednim ujedom psa, pa je samo čudom preživeo.

Da nevolja bude veća, ovaj Leskovčanin je veoma lošeg zdravstvenog stanja.

- Dogodilo se to oko 2.30 sati. On je bio sa društvom, odvojio se od njih, prešao preko mosta kod pošte i negde oko spomen česme video je i čuo dva mladića sa psom kako galame. Napravio je korak dva jer je morao da prođe pored njih, ali oni su ga zaustavili - priča majka ovog Leskovčanina, koja kaže da je sreća u nesreći što nije ostala bez svog deteta.

Mladić posle jučerašnjeg celodnevnog boravka u urgetnom centru i u policiji, leži u krevetu u bolovima, pa nije bio u stanju za razgovor.

- Pozvali su ga da im priđe, on se od straha ukopao u mesto. Pitao ih je šta žele od njega i izvinjavao se ako ih je loše pogledao. Međutim, u tom momentu ga je jedan od dvojice udario pesnicom u glavu, drugi ga oborio na beton. A onda je osetio tup udarac u glavu, pretpostavka je da je bila metalna šipka i više se ničega nije sećao - nastavlja majka priču o zlodelu huligana.

Ni sam, dodaje, ne zna koliko je ležao u besvesnom stanju. Kada se osvetio bio je u lokvi krvi .

- Ne znam zašto me nije pozvao ni kako je uspeo da ode do Urgentnog centra gde su mu ušili rascepljenu glavu i sanirali druge povrede. Srećom, nisu povređeni unutrašnji organi - priča dok joj glas podrhtava.

Mladić pored ušivene glave ima povrede u vidu modrica i hematoma po celom telu, na jednoj nozi i ujed psa.

- Prepostavljam da su ga tukli onako onesvešćenog - dodaje i kaže da je njen sin u prvi mah osetio da su napadači bili pijani.

On je dao iskaz policiji i sada je na njima da pronađu batinaše.

- Ovo ne pričam zbog svog sina jer njemu od toga ne može biti bolje, već zbog toga što su ovakvi napadi na nedužne ljude isuviše česta pojava u Leskovcu. Danas su napali moje, sutra će nečije drugo dete. Naravno, i očekujem da ih pronađu u da plate za ono što su uradili -zaključuje Leskovčanka, koja zbog bezbodnosti svog sina traži anonimnost.

U PU Leskovac kažu da je prijava slučaja došla iz Opšte bolnice Leskovac, da je mladić dao izjavu inspektorima, da je obavešteno tužilaštvo i da se radi na njegovom rasvetljavanju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike