Najbliži saradanik Luke Bojovića saslušan u Hrvatskoj: Ovako se Filip Korać obratio tužiocu!

11.05.2022

09:27

0

Filip Korać predao se policiju u Hrvatskoj 26. aprila jer je za njim bila raspisana poternica zbog falsifkovanja isprava

Najbliži saradanik Luke Bojovića saslušan u Hrvatskoj: Ovako se Filip Korać obratio tužiocu!
filip-korac-725x518 - Copyright Filip Korać/Foto: MUP

Filip Korać, koji se nedavno predao hrvatskim organima koji ga sumnjiče za falsifikovanje isprava, saslušan je danas u hrvatskom tužilaštvu.

- Svoju odbranu izneću pred sudom - rekao je Korać.

Nezvanično, njemu je pritvor produžen.

- Moj branjenik Filip Korać je saslušan. O detaljima sada ne mogu govoriti. Čekamo podizanje optužnice - rekao je za Telegraf.rs advokat Gordan Preglej.

Podsetimo, Filip Korać uhapšen je u Hrvatskoj još 24. aprila zbog falsifkovanja isprava, a reč je o čoveku koji slovi za osobu od najvećeg poverenja Luke Bojovića. Bojović trenutno služi kaznu u Španiji i jedan je od najvećih neprijatelja "kavačkog klana".

Inače, Korać se poslednji put u javnosti pominjao 14. januara 2020, kada je za njim bila raspisana crvena poternica zbog podstrekavanja na ubistvo, a zatišje je nastupilo nakon što je Više tužilaštvo obustavilo istragu protiv njega.

Filip Korać predao se policiju u Hrvatskoj 26. aprila jer je za njim bila raspisana poternica zbog falsifkovanja isprava. Mediji su ga označili kao osobu od najvećeg poverenja Luke Bojovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike