Tužilaštvo zaplenilo dve stvari sa mesta ubistva Perenčevića: Odvezene specijalnim vozilom

10.05.2022

21:00

0

Perenčević je juče ubijen oko 11.30 časova u improvizovanoj teretani

Tužilaštvo zaplenilo dve stvari sa mesta ubistva Perenčevića: Odvezene specijalnim vozilom
luka perencevic mirko sijan insta - Copyright Printscreen/Instagram/miresijan

Tužilaštvo je izdalo nalog da se na dalju obradu pošalju dva vozila sa mesta ubistva Luke Perenčevića (28) na Banjici. U pitanju u automobili marke "tojota jaris" bele boje i "BMW 530" crne boje.

- Odvezeni su specijalnim vozilom parking servisa koje se koristi za ovakve situacije. Vozila su otišla na dalju obradu - rekao je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, Perenčević je juče ubijen oko 11.30 časova u improvizovanoj teretani, kada je u nju ušao neidentifikovani ubica sa "Glovo" torbom za dostavu hrane, a zatim iz iste izvadio pištolj sa prigušivačem i ispalio šest metaka u pravcu luke.  Jedan od njih ga je pogodio u glavu.

Uprkos prijateljima, koji su odmah izvukli mladića napolje, Luki nije bilo pomoći. Veruje se da je zločin izvršio profesionalni ubica.

Perenčević je poznat policiji od ranije, a povezivao se sa teškim ubistvom Filipa Lepojevića, koji je likvidiran takođe na Banjici u septembru 2020. godine.

Sumnja se da je ovo osveta za to ubistvo. Policija je tada, zbog ubistvo Lepojevića uhapsila tri brata Rakočević, Petra (36), Uroš a (26) i Radovana (39).

Otac braće Rakočević je za medije tvrdio da ih je Luka Perenčević, inače navijač FK Rad, maltrerirao i da je strah i trepet na Banjici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike