Ubijeni Perenčević pred ubistvo ugradio kamere ispred stana: Znao je da ga neko prati?! (FOTO/VIDEO)

10.05.2022

06:38

0

Autor: M. Š.

Ubica je prilazeći improvizovanoj teretani pokušao da ne skrene pažnju na sebe, noseći u ruci torbu "Glovo" za dostavu hrane

Ubijeni Perenčević pred ubistvo ugradio kamere ispred stana: Znao je da ga neko prati?! (FOTO/VIDEO)
luka perencevic2 - Copyright Printscreen/Facebook/milan banjica banjica cvetic

 

Luka Perenčević (28) ubijen je juče oko 11.30 sati na Banjici, a kao motiv ove likvidacije nezvanično se pominje osveta za likvidaciju Filipa Lepojevića 5. septembra 2020.  godine, a čiji lik stoji na zgradi nedaleko od improvizovane teretane u kojoj je usmrćen Perenčević. Braći Rakočević, Petru (36), Radovanu (39) i Urošu (26), zbog ubistva navijača FK Rad Filipa Lepojevića, kao i ranjavanja njegovog druga Alekse Đ., sudi se u Višem sudu u Beogradu.

Kako je 24sedam saznao na licu mesta, zasad nepoznati napadač, za koga se veruje da je profesionalni ubica, ispalio je u Perenčevića šest metaka iz pištolja sa priguvačem, a potom pobegao.

Ubica je prilazeći improvizovanoj teretani pokušao da ne skrene pažnju na sebe, noseći u ruci torbu "Glovo" za dostavu hrane. Primetio je Perenčevića da unutra sedi na klupi, izvukao pištolj sa prigušivačem iz torbe i iz neposredne blizine ispalio šest hitaca, od kojih je jedan Luku pogodio direktno u glavu.

Tri likvidacije za dva meseca

Ono što je činjenica jeste da su u poslednja dva meseca likvidirana trojica navijača tri različita fudbalska kluba - Partizana, Crvene zvezde i Rada, čije su navijačke grupe i najjače u Beogradu.

Za sve tri likvidacije angažovane su profesionalne ubice i sva tri zločina, kako se spekuliše, dogodila su se zbog droge.

Mladića su prijatelji potom izneli ispred teretane gde su pokušali da mu pomognu, međutim, on je od posledica ranjavanja izdahnuo. To je mogla da potvrdi i ekipa Hitne pomoći koja se ubrzo dovezla na mesto ubistva.

Pokušao da se skrasi

Luka Perenčević (28) , inače navijač FK "Rad", bio je poznat policiji odranije. 

Perenčević je, inače, u beogradskom naselju Banjica držao kafić "Lola", koji je pod misterioznim okolnostima izgoreo pre pet meseci. Prema zvaničnim podacima, vatru je izazvala neispravna instalacija. Nakon što mu je izgoreo kafić, Perenčević se odselio sa Banjice u drugi deo grada, na Dorćol, sa svojom devojkom.

Komšije znale da je Perenčević kriminalac

Stanari okolnih zgrada ispričali su da im je bilo poznato da se Perenčević bavi kriminalom.

- Policija je ovde često dolazila, svi su znali da je umešan u mutne radnje, verovatno i u poslove s drogom. On je pre izvesnog vremena ugradio kamere oko svog stana u kome je sa porodicom živeo, verovatno da bi video ko se kreće oko zgrade. Očigledno je znao da ga prate i da mu preti opasnost - preneo je Kurir.

Kako portal 24sedam saznaje, Perenčević je pre dva meseca postao otac dečaka, a ubijen je u zgradi u kojoj je nekad stanovao.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike