Najnoviji detalji hapšenja osumnjičenog za ubistvo vlasnika "Rituala": U štek stanu pronađena droga i novac, imao pomoć?!

06.05.2022

11:05

0

Stefan Milašinović (23) će danas biti saslušan

Najnoviji detalji hapšenja osumnjičenog za ubistvo vlasnika "Rituala": U štek stanu pronađena droga i novac, imao pomoć?!
snimak ubistva hehruova - Copyright 24sedam

Prilikom pretresa stana Kraljevčanina Stefana Milašinovića (23), osumnjičenog za ubistvo vlasnika kafića "Ritual" na Novom Beogradu, Luke Žižića, pronađeni je droga i novac.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a danas će biti saslušan kod tužioca.

Sumnja se da je 28. aprila kasno popodne obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušetao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Luka i zapucao u njega. Žižićev brat i prijatelji skočili su da ga biju, ali je ubica u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.

Kako smo pisali, Milašinović je identifikovan uz pomoć posebnog veštačenja.

- Rađeno je antropološko veštačenje uhapšenog Stefana koji je osumnjičen da je ubio Luku Žižića. Tačnije, snimak sa kamere upoređen je sa njegovom slikom i tako su u policiji bili sigurni da je on - rekao je sagovornik blizak istrazi ovog slučaja.

Još uvek se utvrđuje da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se nakon ubistva krio u Beogradu ili je odmah otišao u Kraljevo. U trenutku hapšenja nije pružao otpor.

Mladić je poznat od ranije policiji. Motiv ubistva nije poznat, a Stefan se tereti za teško ubistvo.

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike