Ovako je pao Kraljevčanin: Stefan osumnjičen za ubistvo Žižića!

06.05.2022

09:20

0

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike

Ovako je pao Kraljevčanin: Stefan osumnjičen za ubistvo Žižića!
luka žižić(1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Jovana Jovanović

Kraljevčanin Stefan Milašinović (23) koji je juče uhapšen u koordinisanoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je 28. aprila na Novom Beogradu u kafiću "Ritual" ubio vlasnika istog, Luku Žižića, identifikovan je na osnovu posebnog veštačenja. 

- Rađeno je antropološko veštačenje uhapšenog Stefana koji je osumnjičen da je ubio Luku Žižića. Tačnije, snimak sa kamere upoređen je sa njegovom slikom i tako su u policiji bili sigurni da je on - rekao je sagovornik blizak istrazi ovog slučaja.

Podsetimo, Stefan M. je uhapšen nakon intenzivnog operativnog rada u tzv. štek stanu u Kraljevu. Analizom DNK i ostalih tragova i različitim veštačenjima prvo je potvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je lociran i uhapšen.

Još uvek se utvrđuje da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se nakon ubistva krio u Beogradu ili je odmah otišao u Kraljevo. U trenutku hapšenja nije pružao otpor.

Kako smo pisali, Stefan ima vidljive povrede glave za koje se pretpostavlja da su mu zadali prijatelji ubijenog Luke. Motiv ubistva nije poznat, a Stefan se tereti za teško ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a zatim će ga saslušati zamenik tužioca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike