Detalji hapšenja osumnjičenog za ubistvo Luke Žižića: Imao povrede po glavi od batina u kafiću, a evo šta je policija pronašla u štek-stanu!

05.05.2022

17:39

0

Autor: J.B.O.

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se krio u Beogradu posle ubistva ili je odmah otišao u Kraljevo

Detalji hapšenja osumnjičenog za ubistvo Luke Žižića: Imao povrede po glavi od batina u kafiću, a evo šta je policija pronašla u štek-stanu!
luka žižić (2) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Stefan M. (23) iz Kraljeva uhapšen je danas zbog sumnje da je u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu 28. aprila ubio Luku Žižića (37), vlasnika kafića.

S. M. je uhapšen nakon intezivnog operativnog rada u tzv. štek stanu u Kraljevu. Analizom DNK i ostalih tragova i različitim veštačenjima prvo je potvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je lociran i uhapšen.

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se krio u Beogradu posle ubistva ili je odmah otišao u Kraljevo.

printscreen/TV Pink
 

U trenutku hapšenja nije uspeo da pruži otpor policijskim inspektorima. On još uvek ima vidljive povrede glave, koje su mu naneli brat i prijatelji ubijenog Žižića, nakon što je ispalio smrtonosne metke iz pištolja.

Kako prenose beogradski mediji, kod njega je pronađeno nekoliko hiljada evra, kao i kokain.

Da podsetimo, kamere su snimile ubistvo kao i uhapšenog Stefana M. koji je obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i zapucao u njega.

Žižićev brat i prijatelji skočili su da ga biju, ali je ubica u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike