Pozlilo joj koliko se naduvala:: Diler iz Kovina uhapšen na salašu kod druge žene!

04.05.2022

14:13

0

Iza rešetaka 26-godišnji muškarac osumnjičen da je dao drogu ženi kojoj je pozlilo, ali i drugim osobama

Pozlilo joj koliko se naduvala:: Diler iz Kovina uhapšen na salašu kod druge žene!
kursumlija policija - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Jednoj ženi (41) je pozlilo od konzumiranja marihuane na salašu u Petrovcu na Mlavi, zbog čega je Hitna pomoć prevezla u bolnicu. Odmah je reagovala i policija i uhapsila mladića (26) osumnjičenog da je drogu dao ne samo ženi kojoj je pozlilo, već da su je konzumirali i vlasnica kuće (52) i još dvojica muškaraca, starosti 16 i 30 godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvadesetšestogodišnjaka iz okoline Kovina, zbog sumnje da je neovlašćeno držao drogu i omogućavao uživanje narkotika.

Istragu je sproveo OJT Petrovac na Mlavi. Policija ga je zatekla juče, na jednom salašu u Petrovcu na Mlavi, u kući pedesetdvogodišnje žene i kod njega pronašla 23 paketića sa ukupno 20,6 grama marihuane. On se sumnjiči da je vlasnici kuće, još jednoj ženi starosti 41 godinu i dvojici muškaraca starosti 30 i 16 godina omogućio da konzumiraju narkotike, navodi se u saopštenju policije.

Žena kojoj je pozlilo je radi ukazivanja pomoći prevezena u Službu hitne medicinske pomoći u Petrovcu na Mlavi. U stanu tridesetogodišnjaka nađena je manja količina marihuane, pa će policija protiv njega podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike