Gastarbajter umalo presudio trudnici i njenoj porodici: Besnim kolima preticao kamion, pa se zakucao u buduću majku

06.04.2022

07:06

0

U Srbiju došao na odmor

Gastarbajter umalo presudio trudnici i njenoj porodici: Besnim kolima preticao kamion, pa se zakucao u buduću majku
udes - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kovinu, povređena je trudnica G. T. (28) , njen suprug P. S. (28) i njena svekrva koji su tom prilikom zadobili teške povrede.

Povređena žena i njen suprug prevezeni su u Urgentni centrar u Beogradu. Nesreće se dogodila kada je muškarac iz sela Gaj, juče oko 11.00 sati, inače, vozač BMW-a preticao kamion i direktno se sudario sa "pežoom" u kom je bila trudnica sa porodicom.

- Vozač BMW nije uspeo da se vrati u svoju traku i direktno se zakucao u "pežo". Kola su bila potpuno uništena i saobraćajna policija je satima obavljala uviđaj i odnosila automobile sa mesta nesreće - priča izvor.

G. T. ima teške povrede glave. Poslata je na dalje lečenje u Urgentni centar u Beograd na odeljenje neurohirurgije. Takođe, nju će pregledati i ginekolog kako bi se ustanovilo da li je da bebom sve u redu.

- Njen suprug P. S. ima višestruke povrede i prelome. Njegova majka je hospitalizovana u pančevačkoj bolnicu, na odeljenju ortopedije je zbog preloma.

Prema poslednjim informacijama vozač BMW-a zadržan je na bolničkom lečenju.

- Vozač BMW, inače zaposlen u Nemačkoj, nakon otpuštanja iz bolnice imaće obavezu da se javi policijskoj stanici u Kovinu. Njemu je odmah oduzeta lična karta, a policajci će mu uzeti i pasoš. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. On posle udesa nije imao alkohol u krvi, ali je naloženo da mu se izvadi krv kako bi se to definitivno utvrdilo, a biće obavljeno i veštačenje auta - objašnjava izvor i navodi da je vozač BMW u trenutku udesa bio u Srbiji na odmoru.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike