Odbačena krivična prijava protiv Grnčarskog: Bez dokaza optužila supruga za nasilje u porodici!

04.05.2022

12:15

0

Autor: 24sedam

Nebojša Grnčarski je prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju potvrdio da su njih dvoje u lošim odnosim, ali je rekao da ništa od njenih optužbi koje je navela u krivičnoj prijavi nije tačno

Odbačena krivična prijava protiv Grnčarskog: Bez dokaza optužila supruga za nasilje u porodici!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Prvo osnovno javno tužilalaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je protiv bivšeg manekena i vlasnika modne agencije Nebojše Grnčarskog podnela njegova supruga Dragana.

Supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika jedne modne agencije, je satima u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje.

U prijavi, po kojoj su u tužilaštvu saslušani supružnici, Dragana Grnčarski, bivšeg manekena optužila je za nasilje u porodici koje je, kako je navela doživela u januaru prošle godine.

- Oštećena je, posle donošenja rešenja o odbačaju od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podnela prigovor Višem tužilaštvu, ali je taj prigovor odbijen kao neosnovan i ova odluka je potvrđena - otkrio je izvor.

Nebojša Grnčarski je prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju potvrdio da su njih dvoje u lošim odnosim, ali je rekao da ništa od njenih optužbi koje je navela u krivičnoj prijavi nije tačno. Odbrana je tada navela i da sumnja da ga je lažno optužila kako bi izdejstvovala da u brakorazvodnoj parnici dobije što više finansijskih sredatava, ali i da izdejstvuje da je izdržava.

Podsetimo, ona ga je optužila da ju je vređao i omalovažavao mesecima, da je od njega godinama trpela psihičko i finansijsko nasilje ali da je u januaru prošle godine i fizički nasrnuo na nju.

- Saslušana je i Dragana Grnčarski, kao i drugi svedoci, ali dokaza za ove njene navode nije bilo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike