Oglasio se Nebojša Grnčarski posle optužbi za nasilje u porodici: Deca su odlučila da ostanu sa mnom

18.04.2022

20:00

1

I dok Dragana tvrdi da je muž bio nasilan prema njoj, vlasnik poznate modne agencije to uporno negira

Oglasio se Nebojša Grnčarski posle optužbi za nasilje u porodici: Deca su odlučila da ostanu sa mnom
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Krajem prošle godine Dragana Grnčarski je podnela krivičnu prijavu protiv supruga Nebojše Grnčarskog za porodično nasilje. 

Ona je tada od suda zatražila i da do okončanja brakorazvodne parnice, Nebojši privremeno zabrani da joj prilazi i kontaktira sa njom. 

Grančarski je negirao da je bio nasilan prema supruzi, a sada se oglasio i otkrio kroz šta sve prolazi proteklih meseci: 

Foto: Youtube / K1
Nebojša Grnčarski

 

- Kako mi je interes dece uvek na prvom mestu, trudim se da ublažim posledice koje je u našim životima proizvela lažna optužba za nasilje protiv mene. Deca neko vreme nisu išla u školu jer su ih drugovi, pod uticajem napisa na portalima i u štampi, pitali da li je to istina. Meni je bilo pakleno teško tih nedelja, sve ono u šta sam verovao, brak, pristojnost, vaspitanje, raspalo se kao kula od karata. Možete li da pretpostavite kroz kakvu emotivnu vrtešku su prolazila deca? Bilo mi je važno samo njih da zaštitim.

Foto: Youtube / Praktična žena
Dragana Grnčarski

Kako je on otkrio, deca su odlučila da ostanu sa njim, a najstariji sin Viktor je u svedočenju pred tužilastvom rekao da Nebojša nikada nije digao ruku na njegovu majku Draganu.

- Njhova odluka je za mene najveća satisfakcija. Posvećen sam njihovoj budućnosti, želim da postanu emotivno funkcionalne osobe koje će jasno praviti razliku između dobrog i lošeg. Nestalo bi sveta i čoveka kad bi laž, zlo i mrak pobedili dobro, ljubav i istinu - kaže on i dodaje:

- Draganu poštujem kao majku naše dece, uprkos tome što me je u javnosti optužila za gnusne stvari. Ponoviću ono što sam rekao u tužilaštvu: Nikada suprugu nisam udario, ali sam bio svedok njenog poročnog ponašanja - rekao je Nebojša.

Vlasnik poznate modne agencije je posle optužbi supruge ispričao svoju verziju priče kako je  došlo do kraha ljubavi sa Draganom posle 25 godina braka.

Printscreen/YouTube
Nebojša Grnčarski

 

- Sa Olgom i Ignjatom sa bio na selu kada me je Dragana kratkom porukom obavestila da se iselila iz našeg stana. U početku sam mislio da se šali. Nakon što smo se vratili u Beograd shvatili smo da je nema. Nisam imao pojma gde je. Zvao sam je telefonom, slao poruke, ali ona nije odgovarala - priča Nebojša i otkriva da ga je ponašanje njegove supruge iz dana u dan sve više pogađalo: 

- Kako nemam društvene mreže deca su me budila noću da mi pokažu šta njihova mama kači na storijima. Obično su to bili snimci iz noćnog provoda sa veselim društvom. Dva meseca nije videla decu i to me je, kao porodičnog čoveka, najviše bolelo. Ubrzo me je čekalo novo iznenađenje - priča on otkrivajući da je usledila tužba: 

- Podnela je tužbu protiv mene za porodično nasilje, želeći da me na taj način ostrani iz zajedničkog stana, kako bi ubrzala prodaju naše nekretnine i brzo došla do neophodnih novčanih sredstava. U javnosti sam osuđen i proglašen nasilnikom, pre nego što je pravosuđe završilo svoj deo posla. Pošto je saslušalo svedoke, tužilaštvo je odbacilo tužbu zbog nedostatka dokaza - ispričao je Grnčarski za „Gloriju“.

Podsetimo, Dragana je optužila Nebojšu da je od njega „trpela fizičko, psihičko i finansijsko nasilje", o kom je, kako se navodi mesecima ćutala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike