"Dete je neće ni zapamtiti": Ovo je Tijana koja je poginula kod Donjeg Milanovca! U trenutku nesreće bila u šestom mesecu trudnoće!

03.05.2022

17:14

0

Njen suprug Miloš J. i kćerkica su zadobili lakše povrede

"Dete je neće ni zapamtiti": Ovo je Tijana koja je poginula kod Donjeg Milanovca! U trenutku nesreće bila u šestom mesecu trudnoće!
Tijana M. - Copyright Facebook/Tijana M.

Za Tijanom M, trudnicom koja je stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca, od nedelje tuguju u njenom rodnom gradu Bačkoj Palanci i u Golupcu, gde je poslednjih godina živela.

Vest o njenoj smrti pogodila je i ljude koji je nisu poznavali i koji žale zbog dva ugašena života i njene kćerke, koja majku neće ni upamti.

- Imala je samo 26 godina, još je bila i trudna, tuga - kaže sagovornica i dodaje da se Tijana zbog ljubavi doselila u Golubac:

- Došla je pre nekoliko godina da živi ovde. Porodica njenog muža iz Maleševa, ali su njih dvoje stanovali u Golupcu sa njegovom majku. Imala je ćerkicu od 2, 3 godine, viđali smo je ovde da je svekrva njena šeta. I dete je bilo u automobilu kad se nesreća desila. Jadno, neće majku ni da zapamti."

Stariji meštani navode da Tijanu zbog razlike u godinama uglavnom nisu dobro poznavali, ali da žale za njom.

Facebook/Tijana M.
 

- Baš strašno. Hvala Bogu, Miloš i dete su bar dobro. Valjda su kod njenih bili u pošli taj dan, ona ima porodicu negde u okolini, a rodom je iz Vojvodine negde - pričaju:

- Telo su joj dopremili u Golubac i tu će da je sahrane."

Meštani navode da se ne zna ko je osoba koja je upravljala drugim automobilom koji je učestvovao u nesreći.

- Ne priča se ništa, ni ko je to, ni kako se sve desilo. To će policija morati da utvrdi - kaže stariji muškarac.

Tijana je, pričaju u Bačkoj Palanci, u rodnom gradu završila osnovnu i srednju školu.

- Nekoliko godina ne živi tu, ali joj je porodica poznata u ovom kraju. Potiče iz vredne i uspešne porodice, ima sestre, brat joj je vlasnik robne kuće - navodi sagovornik iz Palanke.

Tijana je, prema onome što se viditi na fotografijama na društvenim mrežama, bila privržena porodici. Osim fotografija sa kćerkom i suprugom, delila je i one na kojim je sa sestrom i ostalim članovima porodice.

Stradala je u nedelju kada je u automobil u kom se nalazila udarilo vozilo koje je dolazilo iz drugog pravca.

Facebook/Tijana M.
 

- Vraćala se iz Donjeg Milanovca kući, a u kolima su bili još suprug i dete. U jednom momentu je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom i tada je, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno udario u njih - rekao je izvor:

- Od siline udarca je preminula na mestu, navodno joj je pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt devojke, koja je bila u šestom mesecu trudnoće."

Vozač koji je izazvao nesreću bio je pod dejstvom alkohola.

Njen suprug Miloš J. i kćerkica su zadobili lakše povrede.

- Da je Tijana preminula saopštili su mu u policijskoj stanici, a on se uhvatio za glavu i počeo da jauče "Nema ih više, šta ću ja sada". 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike