Prva fotografija sa mesta jezive nesreće: Tijana se odvezala da detetu da flašicu sa mlekom - na njena kola naleteo pijani vozač (FOTO)

02.05.2022

18:59

0

Tijana se sa suprugom i detetom vraćala iz Donjeg Milanovca kući

Prva fotografija sa mesta jezive nesreće: Tijana se odvezala da detetu da flašicu sa mlekom - na njena kola naleteo pijani vozač (FOTO)
inđija udes (2) - Copyright Instagram_192_rs

Trudnica Tijana M. iz sela Maleševa kod Golupca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca. Sada se pojavila i fotografija sa mesta jezive nesreće.

Kako se nezvanično saznaje, Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

Tijana se sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dete.

- U jednom momentu ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao - priča izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Policija je obavila uviđaj i alko-testom utvrdila da je vozač koji je udario u Tijanu i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike