"Spremali ga za maturu, a umesto toga ga sahranjuju": Tužna sudbina mladića koji je poginuo vozeći kvad!

03.05.2022

15:10

0

Mladić je poginuo na licu mesta dok je vlasnik kvada, koji je sedeo pozadi, prošao sa lakšim telesnim povredama

"Spremali ga za maturu, a umesto toga ga sahranjuju": Tužna sudbina mladića koji je poginuo vozeći kvad!
Ilustracija - Copyright Kvad, Profimedia

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak oko 14 časova u selu Šumarak, kod Kovina, poginuo je Bogoljub Pavlović – devetnaestogodišnji dečak, koji je odrastao u hraniteljskoj porodici. 

Prema rečima njegovih prijatelja, kobnog dana on je od prijatelja iz susednog sela Gaj uzeo kvad samo da ga provoza, ali je svega stotinak metara od kuće u kojoj je živeo izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u banderu sa leve strane puta.

Poginuo je na licu mesta, dok je vlasnik kvada, koji je sedeo pozadi, prošao sa lakšim telesnim povredama.

- Sve to se desilo naočigled Bogoljubovog mlađeg brata, koji je u tom trenutku kosio travu ispred kuće. Jak tresak je čula i biološka ćerka njegovih hranitelja, koja je u drugom stanju. Dotrčala je do njih, ali je mogla samo da konstatuje da Bogoljub, kog je volela kao rođenog brata, ne diše – kaže  prvi komšija.

Bogoljub je u hraniteljskoj porodici Uršli bio od svoje šeste godine. Kod njih je došao zajedno sa svojom mlađom rođenom sestrom Milicom i bratom Miletom, koje su roditelji napustili. Iako je sa 18 godina mogao da napusti njihov dom, on je tu ostao.

- Voleli su ga kao rođenog sina. Oni su hranitelji za primer. Spremali su ga za maturu, kupovali odelo, a umesto toga, danas su ga sahranili na groblju u susednom selu Dubovac, jer Šumarak nema večnu kuću – dodaje komšija.

Komšije kažu i da je ovo druga velika tragedija, koja je zadesila vrednu porodicu Uršli. Pre mnogo godina sahranili su sina, koji je tada ima svega 12 godina, a danas i Bogoljuba, kog su voleli kao da su od iste krvi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike