Nalaz obdukcije rešava misteriju: Da li je Nikola izdahnuo od udarca dozerom u glavu ili je uzrok smrti nešto drugo?

27.04.2022

09:27

0

Autor: 24sedam

Nesrećni mladić tragičnu sudbinu doživeo je na Veliki petak u kafiću

Nalaz obdukcije rešava misteriju: Da li je Nikola izdahnuo od udarca dozerom u glavu ili je uzrok smrti nešto drugo?
Nikola Lukić (1) - Copyright Printscreen/Facebook/Nikola Lukić

Da li je udarac dozerom u glavu bio koban za Nikolu L. (26) iz Uba, ili je uzrok smrti nešto drugo, potvrdiće nalaz obducenta, na koji tužilaštvo čeka da bi mogao da kvalifikuje krivično delo.

Nikola je preminuo nakon što je ga je Lazar M. (46) iz tog mesta udario staklenim dozerom za šećer u glavu.

Nesrećni mladić tragičnu sudbinu doživeo je na Veliki petak u kafiću, a osumnjičeni za smrt Lazar M. pred tužiocem branio rečima "da nije imao nameru da ikoga ubije i da mu je zbog svega žao".

- U tužilaštvu će biti saslušani svedoci tuče, a Veštačiće se i snimak sa kamere na kome se vidi incident. Tek nakon istrage tužilac će se izjasniti koje krivično delo će se staviti na teret uhapšenom Lazaru - kaže sagovornik "Telegraf.rs" blizak istrazi.

Nakon tuče Nikola je primljen u Dom zdravlja na Ubu i bio je svestan, ali je preminuo tri sata kasnije. Izdahnuo je od posledica otoka mozga i pluća.

Na snimcima nadzornih kamera vidi se kako je osumnjičeni nasrnuo na vlasnika kafića sa kojim je  za istim stolom sedeo i Nikola i još nekoliko osoba.  Lazar je u jednom momentu  skočio i uhvatio vlasnika lokala za vrat, udarajući ga. U nameri da ih razdvoji, Nikola je povukao Lazara unazad, međutim, ovaj je dohvatio dozer sa stola i udario ga u glavu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike