Bizarne smrti u Srbiji: Izgubili glavu u sekundi pod neverovatnim okolnostima!

23.04.2022

19:10

0

Autor: 24sedam

Napustili ovaj svet na krajnje bizaran način

Bizarne smrti u Srbiji: Izgubili glavu u sekundi pod neverovatnim okolnostima!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Osim u saobraćajnim nesrećama, porodičnim tragedijama, obračunima, glava se gubi i pod krajnje nepredvidivim i neverovatnim okolnostima, kao što je slučaj Nikole L. (26) iz Uba koji je danas stradao od udaraca dozerom za šećer u glavu!

Nikola L. (26) iz Uba, preminuo je nakon što ga je kako se sumnja Lazar M. (46) udario staklenim dozerom za šećer u glavu i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede od kojih je on kasnije preminuo dok je sedeo u kafiću "London" koji se nalazi u centru ovog mesta.

- Navodno u jednom trenutku nastala je frka između vlasnika lokala Đ. V. i Lazara M. koji su se nakon kraće verbalne rasprave potukli. Tom prilikom Lazar je navodno dograbio stakleni dozer sa šećerom i pogodio Nikolu u glavu, koji je tada, prema rečima očevidaca, sedeo sa vlasnikom lokala. Nikola je navodno uleteo između njih dvojice kako bi ih razdvojio - kaže izvor i dodaje da postoje dve verzije, prema jednoj od je nenamerno pogođen, dok je prema drugoj ciljano pogođen.

Printscreen/Facebook/Nikola Lukić
 

- Nikola je tada pao kao pokošen na zemlju. Odvezen je u Dom zdravlja i tamo je ustanovljeno da mu je sve uredi. On se osećao dobro i pušten je kući.

Međutim, prema rečima izvora, Nikola je umesto kući otišao u drugi kafić.

- Nikola je iz Doma zdravlja otišao u kafić i nedugo potom se srušio kao pokošen. Pogođeni mladić odmah je prevezen u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, ali je nažalost nakon prijema, zbog pretrpljenih povreda, preminuo - rekao je izvor i nastavio:

- Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je tačno došlo do ove tragedije sa smrtnim ishodom.

Ubska policija, podsetimo, uhapsila je Lazara M. (46) zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede Nikoli L. koje su dovele do smrti mladića. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom L. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Stradao zbog žice

Jovan Marić (21) iz Bečeja stradao je 24. avgusta kada je na njega navodno pala žica sa javne bandere dok se vraćao kući sa posla. 

Naime, pojedini mediji su tada prvo preneli da je Jovan stradao posle nevremena, kada je nagazio na žicu kraj bare, pošto je izašao iz automobila kolege. Međutim, kako tvrdi izvor blizak porodici, Jovana kući nije vraćao kolega, već se mladić vraćao biciklom.

- Njegova smena je bila od 18 uveče do 2 ujutro. Vraćao se biciklom. Uopšte nije bilo jako nevreme. Žica je pala na njega sa bandere, a nije je on nagazio - ispričao je tada izvor blizak neutešnoj Jovanovoj porodici.

Antonio Ahel/ATAImages
 
.

U vezi sa ovim slučajem do sada je urađeno prvo veštačenje, međutim ono nije do kraja obavljeno jer nedostaje glavni projekat trafo stanice. Obdukcija je, kako piše u nalazu, pokazala da je Jovanova smrt u direktnoj uzročnoj vezi sa udarom struje i najverovatnije je zadesnog karaktera.

Mladić nije bio pod desjtvom alkohola, niti narkotika. Jovan nije bolovao ni od jedne bolesti, pred njim je samo bio život.

Umro od udarca

Aleksa Stojmenović (26), koji je posle tuče na rođendanskoj proslavi u restoranu "Oaza" u Aleksincu pao bez svesti i posle nekoliko sati umro, udaren je najverovatnije pivskom flašom u potiljak. Kamere su, navodno, snimile misterioznog gosta koji mu je zadao kobni udarac, prenose beogradski mediji.

– Sve je započeo brat slavljenice B.Č. koji je na slavlju, 16. maja, prišao stolu za kojim je sedeo D.I. (17) i kao kabadahija ga povukao za uvo i zapretio mu. Ubrzo mu se pridružio i M.S. (26) i istom dečaku zadao prvi udarac, posle čega je počela tuča. U tuču se umešao i Aleksa Stojmenović. Odmah potom, Aleksa se okrenuo ka O.P. (18) koji je zamahnuo ka njemu, ali ga je promašio. Gosti su ih odmah razdvojili, ali je Aleksa tada uleteo u gomilu. Ubrzo mu je s leđa prišao nepoznati gost i udario ga najverovatnije pivskom flašom u potiljak. Snimci nadzornih kamera su dostavljeni tužiocu koji je zatražio veštačenje – kaže izvor blizak istrazi.

Printscreen/Instagram
 

Da podsetimo, mladi Aleksinčanin preminuo je u niškoj bolnici od posledica povreda koje je zadobio na rođendanskom slavlju sestre svoga druga. Zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je osamnaestogodišnji O.P. jer se sumnjiči da je mladiću zadao udarac u vrat.

Takođe, uhapšeni su i M.S. (26) I Z.T. (18) kao i dvojica maloletnika, ali zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči. Povod tragičnog sukoba bilo je gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

Struja ubila majku i sina

Majka i sin nastradali su u dvorištu porodične kuće u selu Glogovica, kada je vetar otkinuo strujni kabl sa bandere.

Jeziva tragedija u kojoj su život od udara struje izgubili majka Marijana Marković (46) i sin Darko Marković (16) potresla je aleksinačko selo Glogovica, a dogodila se 2017. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike