Strah od novog krvavog obračuna: "Zove te Goran Lenc"! Škaljarac dobio preteću poruku u zatvoru!

24.04.2022

16:18

0

Autor: 24sedam

Ispituje se da li je pretnja upućena Nikoli Mršiću ili njegovom sinu zbog ubistva kotorskog fudbalera

Strah od novog krvavog obračuna: "Zove te Goran Lenc"! Škaljarac dobio preteću poruku u zatvoru!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Iako se nalazi iza rešetaka zbog optužbe da je pre pet godina u Kotoru usmrtio fudbalera Gorana Lenca, pripadniku škaljarskog klana Nikoli Mršiću (42) upućena je pretnja smrću! On je, kako je prijavljeno bezbednosnim službama, u ćeliji našao cedulju na kojoj je napisano "Zove te Goran Lenc"

Crnogorska policija trenutno ispituje da li je poruka upućena Nikolu ili pak njegovom sinu Vasu, piše crnogorska Pobjeda pozivajući se na više izvora iz bezbednosnih službi.

Istražiteljima je jasno da se radi o pretnji koja najavljuje novi zločin. Prikupljena su obaveštenja o ovom događaju i radi se na utvrđivanju svih činjenica kako bi utvrdila identitet osobe koja je dostavila preteću poruku.

Nekadašnji fudbaler Goran Lenac je ubijen 16. septembra 2017. godine u Kotoru. Ubica mu je prišao dok je bio na stadionu lokalnog fudbalskog kluba Bokelj i pucao mu u glavu, a ranjen je Milan Jovićević.

Nakon tri i po godine, 8. marta 2020, kao izvršilac ovog zločina u Požarevcu je uhapšen Nikola Mršić.

- Lisice su mu stavljene po poternici Interpola Podgorica, a crnogorska policija razmenjivala je informacije sa kolegama iz Srbije, što je rezultiralo hapšejem Mršića - podseća izvor i dodaje da je Mršić Crnoj Gori iz Srbije izručen u julu 2020.

Optužnica protiv Mršića podignuta je krajem marta 2018, a samo dva i po meseca kasnije uhapšen je Nikola Mandić (20) koji je, prema tvrdnjama zaštićenog svedoka kodnog imena Jadranko Jonski, bio veza između grupe kontroverznog biznismena iz Nikšića Ranka Radulovića i ,,škaljaraca", koji su, prema stavu tužilaštva, naručili likvidaciju Gorana Lenca. Mršiću je počelo suđenje dok je bio u bekstvu.

Mršić je, prema evidencijama bezbednosnih službi, sedam godina ratuje sa suprostavljenim kavačkim klanom, zbog nestanka tovara kokaina iz stana u Valensiji.

Ubijenom Lencu čitulje su dale vođe "kavačkog klana" Radoje Zvicer, koji je u bekstvu, i Slobodan Kašćelan.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike