24sedam ispred zgrade Darka Kostića: Stanodavac ga izbacuje, majka odnosi njegove stvari?! (FOTO)

20.04.2022

09:49

0

Majka Darka Kostića se navodno nalazi u stanu i pakuje njegove stvari

24sedam ispred zgrade Darka Kostića: Stanodavac ga izbacuje, majka odnosi njegove stvari?! (FOTO)
kostic zgrada - Copyright 24sedam/ATA Images

Poznati srpski modni kreator Darko Kostić noćas je u svom stanu napao mladića Š. H (19), koji ga je prijavio policiji. Kreator je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. 24sedam se uputio u zgradu u kojoj živi Kostić, a prema prvim informacijama stanodavac pokušava da ga izbaci iz stana.

Kako javlja reporter portala 24sedam, majka Darka Kostića se navodno nalazi u stanu i pakuje njegove stvari. Ona ne želi da komentariše situaciju.

U zgradi u kojoj je Kostić iznajmljivao stan, zatečen je vlasnik stana.

On je rekao da Kostića ne poznaje dobro, kao i da čeka da izađe iz stana, zameni bravu i da proda stan.

Da podsetimo, Darka Kostića je NN lice prijavilo policiji u ime Š. H. Kako je rekao u pozivu koji je uputio u 2.40 časova u noći između utorka i srede, Kostić je Š. H. vezao i zaključao u špajzu, te mu pretio da će ga ubiti.

Policijski službenici odmah su se uputili ka stanu poznatog kreatora, u Dobračinoj ulici, gde su na uglu ulica Laze Pačua i Vasine zatekli mladića Š.H. koji im je ispričao da je Kostić nakon kraće zabave podivljao, vezao ga, prekrio mu glavu duksom, tražio mu da popije neku tečnost i zatvorio ga u ostavu uz pretnje da će ga ubiti.

Poznati modni kreator Darko Kostić je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike