Stranac prijavio da ga je Darko Kostić pretukao tokom odnosa: Opisao sve, pa doneo odluku

14.07.2021

14:39 >> 15:14

0

Stranac Roblet M. I. prijavio je 27. juna beogradskoj policiji da ga je modni kreator Darko Kostić (41) brutalno tukao i maltretirao tokom odnosa

Stranac prijavio da ga je Darko Kostić pretukao tokom odnosa: Opisao sve, pa doneo odluku
Copyright Darko Kostić ATAImages/M. M.

Stranac Roblet M. I. prijavio je 27. juna beogradskoj policiji da ga je modni kreator Darko Kostić (41) brutalno tukao i maltretirao tokom odnosa u svom stanu, piše Informer.

Šokirani Roblet je, kako se navodi u prijavi, u panici pokušao da pobegne iz stana Kostića, ali mu je on navodno oteo telefon i zaključao vrata, vičući da ga neće pustiti sve dok ne završe sa odnosima.

Roblet je, uprkos svemu, kazao policajcima da neće podneti krivičnu prijavu protiv Kostića, jer ne želi da se zbog toga zadržava u Srbiji i samo je hteo da mu kreator vrati telefon. Zbog toga Kostić neće krivično odgovarati.

Gej aplikacija

Roblet je, inače, prijavio Kostića zbog nasilnog odnosa samo 16 dana nakon što je modni kreator osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskom nadzorom zbog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja droge za ličnu upotrebu.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Roblet je 27. juna došao u Policijsku stanicu Savski venac i ispričao šta mu se dogodilo.

– Kazao je da je u Srbiju došao turistički i da je odseo kod svojih prijatelja u iznajmljenom stanu u Beogradu. Ubrzo zatim je preko aplikacije Grinder gej, koju najčešće koriste homoseksualci za pronalaženje partnera, upoznao Darka Kostića, koji ga je pozvao da dođe kod njega – kaže izvor i dodaje:

– Roblet je kazao da je Kostić u početku bio ljubazan, pa su stupili u intimni odnos. Međutim, prema Robletovim tvrdnjama, modni kreator je tokom odnosa iznenada postao agresivan i počeo je da ga šamara. Stranac je počeo da moli Kostića da prestane da ga bije, a modni kreator je za trenutak zastao i rekao mu: “Nećeš napustiti stan dok ne završimo seks!”

Roblet se uplašio i u panici je krenuo da beži, ali Kostić ga je zaustavio, zaključao je vrata i naredio mu: “Ostaješ ovde!” Tad je nesrećnom strancu oteo mobilni i rekao mu da mu neće vratiti telefon dok ne završe sa bolesnim, nastranim odnosom.

– Roblet se požalio da je Kostić bio veoma nasilan i da mu je pretio: “Sedi na stolicu i radi šta ti kažem! Samo probaj da izađeš, zaključano je!… Sviđa mi se tvoje lice kada si prestravljen, volim da vidim strah u tvojim očima…” – ispričao je izvor iz istrage i dodao:

– U tom trenutku Roblet je skočio sa stolice i ponovo potrčao prema vratima, ali Kostić ga je opet zaustavio, stavio mu ruku preko usta i zapretio mu: “Ovo je moja zemlja! Ako se ne utišaš, prijaviću te da si mi obio stan… Pazi se, ja sam veoma uticajna osoba u Srbiji.” Posle žestoke torture Roblet se vratio kod prijatelja i ispričao im šta se dogodilo. Oni su tada pozvali Kostića i rekli mu da vrati Robletu telefon, ali ovaj je to odbio. Tada je stranac otišao u policiju – rekao je izvor.

Dva meseca u pritvoru

Podsetimo, protiv Darka Kostića podignuta je optužnica 14. avgusta 2018. zbog pokušaja obljube maloletnog pevača J. L. (15), učesnika šou-programa “Neki novi klinci”, kao i jer je drogirao Šefketa B. (22), koga je, navodno, takođe pokušao da siluje.

Zbog toga je Kostić proveo u pritvoru skoro dva meseca, a osuđen je 11. juna na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor.

Sve prijave protiv Kostića

* Mart 2020. – Kostić je priveden u policiju nakon što je u stanu u centru Beograda napao mladića B. Z. (25) iz Podgorice, sa kojim se prethodno upoznao preko društvenih mreža.

Pročitajte još:

* Oktobar 2018. – Kostić je priveden na saslušanje, posle bučnog i grubog se*sa sa izvesnim Vojislavom B. (24), sa kojim se upoznao preko aplikacije Grinder gej. Pošto je utvrđeno da se radilo o dobrovoljnom odnosu, kreator je izbegao krivičnu prijavu.

* Jun 2018. – Kostić priveden zbog pokušaja obljube dečaka J. L. (15), učesnika šou-programa “Neki novi klinci”, i jer je drogirao Šefketa B. (22), koga je, navodno, pokušao da siluje.

* Jun 2017. – Kostić je privođen zbog posedovanja narkotika nakon što je policija pronašla kod njega kokain i tečni ekstazi, poznat pod nazivom “droga za silovanje”. Tada mu je tokom se*sa sa kompozitorom D. A. pozlilo, pa je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Lekari su konstatovali da je Kostić bio pod dejstvom opijata i o tome su obavestili policiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike