Horor kod Kovina: Majku terete da je podvodila maloletnu ćerku! Rodbina prvo bila na strani devojčice, sad je optužuju?

18.04.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe

Horor kod Kovina: Majku terete da je podvodila maloletnu ćerku! Rodbina prvo bila na strani devojčice, sad je optužuju?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Samo dva meseca nakon hapšenja jedne žene iz okoline Kovina, koja se sumnjiči da je podvodila svoju ćerku (14), osnovno tužilaštvo u Smederevu podiglo je protiv nje optužnicu za posredovanje u prostituciji.

Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe, jer kao roditeljj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj.

Nakon hapšenja majke iz pakla, uhapšena su i dvojica muškaraca, jedan od 60 a drugi od 18 godina, i oni se terete da su imali seksualne odnose sa devojčicom. Protiv dvojice osumnjičenih istraga se vodi pred Višim tužilaštvom u Smederevu.

Zaprećena kazna za posredovanje u prostituciji je od jedne do 10 godina, kao i novčana kazna. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne.

Devojčicina majka se tereti da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku, a on je, navodno, snimao seksualne odnose koje je imao sa maloletnicom i slao ih drugim osobama.

Osumnjičena majka u istrazi se branila ćutanjem, a obrt u priči nastao je kada su drugi članovi ove porodice, koji su u početku bili na strani devojčice, kasnije su stali u odbranu njene majke, tvrdeći da je ćerka sama uzimala majčin telefon i slala poruke osumnjičenim muškarcima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike