Horor kod Kovina: Majku terete da je podvodila maloletnu ćerku! Rodbina prvo bila na strani devojčice, sad je optužuju?

18.04.2022

16:37

0

Autor: 24sedam

Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe

Horor kod Kovina: Majku terete da je podvodila maloletnu ćerku! Rodbina prvo bila na strani devojčice, sad je optužuju?
Profimedia

Samo dva meseca nakon hapšenja jedne žene iz okoline Kovina, koja se sumnjiči da je podvodila svoju ćerku (14), osnovno tužilaštvo u Smederevu podiglo je protiv nje optužnicu za posredovanje u prostituciji.

Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletne osobe, jer kao roditeljj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj.

Nakon hapšenja majke iz pakla, uhapšena su i dvojica muškaraca, jedan od 60 a drugi od 18 godina, i oni se terete da su imali seksualne odnose sa devojčicom. Protiv dvojice osumnjičenih istraga se vodi pred Višim tužilaštvom u Smederevu.

Zaprećena kazna za posredovanje u prostituciji je od jedne do 10 godina, kao i novčana kazna. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne.

Devojčicina majka se tereti da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku, a on je, navodno, snimao seksualne odnose koje je imao sa maloletnicom i slao ih drugim osobama.

Osumnjičena majka u istrazi se branila ćutanjem, a obrt u priči nastao je kada su drugi članovi ove porodice, koji su u početku bili na strani devojčice, kasnije su stali u odbranu njene majke, tvrdeći da je ćerka sama uzimala majčin telefon i slala poruke osumnjičenim muškarcima.

BONUS VIDEO

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti