Osumnjičeni za podvođenje, silovanje i prodaju devojke iz Niša krive jedni druge: Žrtvu na saslušanju optužili da laže!

24.03.2022

16:49

0

Devojka nesprestano tučena, ponižavana i podvođena desetinama muškaraca uz pretnju da će biti ubijena

Osumnjičeni za podvođenje, silovanje i prodaju devojke iz Niša krive jedni druge: Žrtvu na saslušanju optužili da laže!
viber_image_2022-03-24_10-58-10-733 - Copyright 24sedam/M.K.

Aleksinčanima Zoranu B. (32), njegovoj sestri Danici B. (24), supruzi Egzoni T. (24) i njihovom rođaku Oliveru M. (24), Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana, jer su pet meseci seksualno eksploatisali dvadesetogodišnju devojku.

Dvojica muškaraca kao i Dejan. P. iz okoline Merošine, koji je u bekstvu, osumnjičeni su za trgovinu ljudima, dok se ženama osim ovog, na teret stavlja i krivično delo silovanja. Njihova žrtva bila je Nišlijka koja je namamljena u Aleksinac, silovana i primoravana na prostituciju širom Srbije, a zatim i prodata radi prinudnog braka u jedno selo kod Smederevske Palanke.

Devojka je nesprestano tučena, ponižavana i podvođena desetinama muškaraca uz pretnju da će biti ubijena.

Prva je sa devojkom stupila u kontakt i to preko Fejsbuka osumnjičena Danica i ponudila joj da bude dadilja njenoj deci, iako to nikako ne bi mogla da plaća s obzirom na to da žive u veoma lošim materijalnim prilikama.

U aprilu prošle godine dvadesetogodišnjakinja je stigla u njihovu kuću u Aleksinac, gde je Danica odmah počela da je tera da spava sa njenim bratom Zoranom. Ona se tome usprotivila, ali su je oni pretukli, pa je bila prinuđena na seksualne odnose sa njihovim rođakom Oliverom, kaže izvor upoznat sa slučajem.

Mušterije primala u kombiju

Posle nekoliko dana, prema rečima sagovornika, počeli su da joj dovode mušterije u svoju kuću preteći da će je ubiti ako ne udovolji njihovim zahtevima.

Vodili su je sa sobom po čitavoj Srbiji, jer se bave otkupom sekundarnih sirovina, a Nišlijka je bila prisiljena da u njihovom kombiju prima mušterije. Jednom prilikom su se našli u okolini Merošine, gde je Zoran preko svog prijatelja Dejana P. takođe devojci našao muškarce koji su plaćali za seks sa njom. Uzimali su manje sume, hiljadu do dve hiljade dinara, jer im je svaki dinar bio dragocen jer su neprestano bili u dugovima. Danica i Egzona su jednom prilikom, kako tvrde upućeni u slučaj, nekim štapom silovale devojku, pa se one terete i za ovo krivično delo.

Zoran je stupio u kontakt sa čovekom iz Smederevske Palanke koji je tražio snahu, pa su mu je prodali za 200 evra.

- Taj muškarac se međutim ubrzo javio Aleksinčanima i tražio da uzmu devojku, a pare mu vrate, jer navodno nije htela da spava sa njegovim sinom. Oni su otišli po nju i nastavili da je teraju da se prostituiše. Krajem avgusta prošle godine iskoristila je trenutak njihove nepažnje i pobegla – navode izvori.

Na saslušanju pred istražnim organima, osumnjičeni nisu negirali da se devojka prostituisala, što nisu ni mogli s obzirom na veliki broj svedoka, ali su krivicu prebacivali jedno na drugo.

Oliver organizator?

Zoran je tvrdio da on nema ništa sa ovom nečasnom rabotom i da mu je sve namestio Oliver koji je godinama bio u zatvoru zbog brojnih krivičnih dela. Isticao je da je on podvodio devojku, te da je ona samo živela u njegovoj kući. Sa druge strane Oliver je odbacio ove optužbe i tvrdio da je devojku pronašao na ulici nakon što je Danica isterala iz kuće, jer nije znala ništa da radi. Tvrdio je da je ona bila Zoranova ljubavnica, a da je on bio samo paravan, odnosno da je pred njegovom ženom tvrdio da je dvadesetogodišnjakinja njegova devojka. Kazao je i da je Zoran podvodio ali da je on samo vozio i da je sa devojkom spavao par puta ali uz njen pristanak. Tvrdili su i da je devojka lažljivica, jer je sklona fantazijama.

Komšije četvoro Aleksinčana kažu da su neprestano bili u dugovima zbog čega su prodali kuću.

- Iz Aleksinca su se krajem oktobra prošle godine doselili u selo Glogovica gde su kupili kuću. Iznenadio sam se kada sam u utorak oko šest sati ujutro videlo četiri policijska vozila u našoj ulici. Izletelo je desetak policajaca i odvelo sve četvoro. Sad je u toj kući samo Zoranov brat, šestoro dece je odvedeno u hraniteljske porodice. On tvrdi da ni Zoran, ni njegova sestra ni žena nisu ništa krivi već da im je sve zamesio taj Oliver. Rekao mi je da se devojka sa njim spanđala i da je on doveo kod njih, a zatim je terao da se prostituiše. Čak je kazao da se ona posle zaljubila u njega, ko će ga znati šta se zaista tu dešavalo – rekao je komšija uhapšenih ljudi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike