Najskuplju elitnu prostitutku podvodi majka: Bila je jedna od "posebnih" devojaka u katalogu, imala je ekstratarifu

15.04.2022

21:07 >> 21:10

0

Ta prostitutka je poznata u javnosti, ali se poslednjih meseci povukla, pogasila društvene mreže i sklonila se kako bi izbegla javnu bruku

Najskuplju elitnu prostitutku podvodi majka:  Bila je jedna od "posebnih" devojaka u katalogu, imala je ekstratarifu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Majka jedne poznate elitne prostitutke, koja se takođe nalazi u katalogu koji je objavljen prošle nedelje, a koja podvodi svoju ćerku klijentima, i dalje se uspešno krije! Njena naslednica, kako se saznaje, prvom prilikom će biti saslušana u odeljenju za javni red i mir, a policija već ima dovoljno dokaza zahvaljujući kojima će im stati na put.

Pitanje je trenutka kada će obe biti zatvorene. Ta prostitutka je poznata u javnosti, ali se poslednjih meseci povukla, pogasila društvene mreže i sklonila se kako bi izbegla javnu bruku. I dok ona ćuti, njena majka kuka naglas. Na sve načine pokušava da optuži druge zbog toga što su glavne teme u medijima, iako im se imena ne pominju.

U akciji policije uhapšen je menadžer Kaje Ostojić Duško Banjac, unuk folkera Ere Ojdanića Nikola Anđelić, kao i Jelena Jojić, koji se sumnjiče da su podvodili devojke.

Foto: Printskrin/Instagram
 

Preuzela klijente

Inače, ova zanosna crnka je baš unovčila svoje telo. Bila je jedna od skupljih devojaka u katalogu, imala je ekstratarifu. Od bavljenja prostitucijom obezbedila je sebe. Bila je jedna od najtraženijih devojaka koje se bave tim poslom, jer su je makroi nudili kao devojku koja je najbolja u seksu, pa je samim tim imala i privilegiju da bira s kojim klijentom biti. Međutim, tikva između Banjca i nje je pukla kad se majka umešala. Izbio je skandal i tada je majka preuzela taj posao makroa, priča izvor. Prema njegovim rečima, ova prostitutka je preuzela neke klijente od Banjca i nastavila da sarađuje s njima.

- Ta prostitutka još uvek nije zvanično zavedena u MUP, ali biće brzo. Iako je krenula da uklanja tragove kad je videla svoju fotografiju u jednom od kataloga koje je Kurir objavio, pretrnula je od straha, jer joj je jasno da je otkrivena i plaši se da će i njeno ime kad-tad osvanuti u medijima. Majka pokušava sve da uveri da je njena mezimica poštena, da je završila fakultet, ali niko im ne veruje - završava izvor za Kurir, dobro upućen u elitnu prostituciju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike