Poznata pevačica podvodila devojke sa Kajinim menadžerom: Vrbovala ih u rijalitiju? (FOTO)

04.04.2022

21:00

0

Autor: 24sedam

"Uzimala je 30-40 posto od ukupne dogovorene sume"

Poznata pevačica podvodila devojke sa Kajinim menadžerom: Vrbovala ih u rijalitiju? (FOTO)
2970319_banjac_ff - Copyright Printskrin/facebook

U velikoj akciji policije u Beogradu uhapšeno je 29 osoba koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom, a prema informacijama iz MUP-a koje prenose beogradski mediji, sumnja se da je u organizovanje susreta sa bogatom klijentelom umešana i pevačica Dušica Grabović.  

Naime, pored menadžera Kaje Ostojić, makroa Duška Banjca, koji je podvodio devojke zajedno s Nikolom Anđelićem, neke od prostitutki koje su uhvaćene na delu otkrile su u policiji da im je, navodno, i Dušica nabacivala klijente.

- Uzimala je 30-40 posto od ukupne dogovorene sume, koja se obično kretala oko 1.000 evra - rekla je jedna od devojaka prilikom saslušanja, prenosi portal Republika.

S obzirom na to da je Grabovićka učestvovala u rijalitiju, sumnja se da je tamo vrbovala devojke koje je kasnije podvodila.

- Devojka koja je uhvaćena u akciji policije je posle kraćeg odbijanja da progovori, na kraju, sve ispričala o makroima. Pored imena koja su prva isplivala, pojavila su se i nova, pa se tada saznalo i za Dušicu Grabović. Devojka koja je saslušavana gledala je fotografije osumnjičenih za organizovanje prostitucije, pa je na jednoj prepoznala Dušicu. Rekla je da je ona uzimala dobar procenat od toga. Njoj je išlo 30 ili 40 posto zarade, a to nije mala suma - priča izvor.

Devojka je, kako se navodi, objasnila do detalja kako je radila za pevačicu, pa je otkrila da je ona imala devojke koje rade za nju, a koje nisu javne ličnosti.

- Retko su se viđali uživo, Grabovićka je često na putu i van zemlje, pa je samo tražila da joj se prebacuju pare posle obavljenog posla. Dušica je najviše radila sa starletama, mnoge su rijaliti-zvezde, ali ima i dosta onih koje i nisu poznate javnosti. One su poslove ugovarale za manje cene, ali su same pristajale na to. Od njih je Dušica uzimala oko 20 posto od zarade - zaključuje sagovornik pomenutog portala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike