Najnovije informacije o stanju Rasima Ljajića: "Na lekovima protiv bolova je, pratimo ga"

12.04.2022

06:55

0

Podsećamo, on je doživeo tešku saobraćajku u nedelju

Najnovije informacije o stanju Rasima Ljajića: "Na lekovima protiv bolova je, pratimo ga"
rasim ljajić (3) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prema najnovijim informacijama stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro. 

- Prima lekove protiv bolova i pratimo ga - rekao je za Tanjug direktor KC Niš Zoran Perišić.

Podsećamo, on je teško povređen u nedelju u saobraćajki kod Ražnja na autoputu Beograd - Niš, dok je njegov prvi saradnik Branko Gogić, koji je i vozio, poginuo na licu mesta.

Do nesreće je došlo oko 9.30 časova, kada je za sada pod nerazjašnjenim okolnostima Gogić izgubio kontrolu nad vozilom, probio bankinu i sleteo sa puta. 

Juče je završena obdukcija Gogića, a preliminarni rezultati pokazali su da je on u udesu zadobio smrtonosne povrede, te da mu nije bilo spasa.

- On je zadobio prelom baze lobanje što je smrtonosna povreda. Pretpostavlja se da je prilikom tumbanja vozila udarao u krov automobila glavom, te da mu je tom prilikom pukla lobanja. O tome svedoči i velika količina krvi u automobilu – naveli su juče sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Prve analize pokazale su i da nije bio pod dejstvom alkohola. Tog kobnog dana, dvojica saradnika putovala su ka Turskoj.

Nakon oporavka, sa Ljajićem će biti obavljen razgovor u cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će se doći do saznanja o uzroku nastanka saobraćajne nezgode.

Branko Gogić bio je predsednik Izvršnog odbora SDPS-a i direktor JP Emisione tehnike i i veze. Iza sebe je ostavio suprugu, bivšu novinarku RTS-a Nadu i dvoje dece.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike