Doktorka koja je zbrinula Ljajića otkriva: Sve vreme je pitao za Gogića, nisam mu rekla da je mrtav (FOTO)

10.04.2022

13:38 >> 13:49

0

Autor: M. Kostić

Doktorka Tanja Jovanović kaže da je je dežurala u kovid ambulanti kada je iz Doma zdravlja dobila poziv radi intervencije na mestu saobraćajne nesreće

Doktorka koja je zbrinula Ljajića otkriva: Sve vreme je pitao za Gogića, nisam mu rekla da je mrtav (FOTO)
rasim ljajic nesreca - Copyright Slika ekrana/RTS

Predsednika Socijaldemokrtaske partije Srbije Rasima Ljajića koji je jutros teško povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš kod Ražnja, zbrinula je medicinska ekipa Doma zdravlja iz ovog mesta i prebacila ga do Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu gde je zadržan na lečenju.

Doktorka Tanja Jovanović kaže da je je dežurala u kovid ambulanti kada je iz Doma zdravlja dobila poziv radi intervencije na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Branko Gogić.

- Ne znam ko je alarmirao Dom zdravlja, mi smo pozvani da reagujemo i odmah smo se uputili na mesto nesreće. Zatekli smo vozilo prevrnutno na krovu. Vozač nije davao znakove života a drugi čovek, za koga nismo znali da je Rasim Ljajić, je sedeo pored automobila. Nismo ga prepoznali, jednostavno nismo očekivali nekog poznatog pa smo ga upitali za ime i prezime. Tak kada se predstavio shvatili smo o kome se radi. Pitala sam ga u kakvom je stanju, požalio se na bolove u leđima - opisuje doktorica zbrinjavanje povređenog političar.

 

Kaže da je sa Ljajićem sve vreme razgovarala u nameri da ga održi u svesnom stanju.

- On se raspitivao u kakvom je stanju čovek koji je sa njim bio u vozilu. Nisam mu kazala da je mrtav, već sam mu rekla da je druga ekipa zadužena za njega - rekla je Tanja Jovanović.

Nesreća se dogodila jutros oko 9.00 sati kada je vozilo „škoda superb“ kojom je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike