Nove informacije o zdravstvenom stanju Rasima Ljajića: Predsednik SDPS stabilno, danas dodatni pregledi!

11.04.2022

08:19

0

Autor: Maja Kostić

Najvažnije je da je gospodin Ljajić van životne opasnosti - saopštio je danas direktor niškog UKC

Nove informacije o zdravstvenom stanju Rasima Ljajića: Predsednik SDPS stabilno, danas dodatni pregledi!
rasim ljajić (3) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić, koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, u stabilnom je stanju, ali će danas biti podvrgnut dodatnoj dijagnostici.

- Najvažnije da je gospodin Ljajić van životne opasnosti i iza nas je jedna mirna noć za njega. Svi parametri su stabilni, puls, pritisak...Posle strahovitog udesa koji se desio on ima ozbiljne povrede grudnog koša i povrede glave. Mi ćemo danas uraditi dodatnu dijagnostiku kako bismo videli posle 24 sata da li je bilo dinamike sa njegovim povredama - rekao je direktor UKC dr Zoran Perišić.

- Poslednje dijagnoze ukazuju na to da za sada ne treba da razmišljamo o operativnom lečenju, ali to mora da se potrvdi dopunskom dijagnostikom i to ćemo proveriti danas. Svakako je van životne opasnosti, prate se njegovi vitalni parametri i na mestu je gde mu se može pružiti sva potrebna pomoć i nega - kazao je dr Perišić.

Da podsetimo, do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozilo "škoda superb“ kojim je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić (45) a koje se kretalo iz pravca Beograda ka Nišu, u visini Ražnja probilo zaštitnu ogradu na autoputu i sletelo s kolovoza nakon čega se prevrnulo na krov. Gogić je preminuo na licu mesta i njegovo telo je medicinska ekipa Doma zdravlja u Ražnju zatekla u automobilu, dok je Ljajić bio izvan vozila. Ljajića i Gogića je nesreća zadesila dok su putovali u Tursku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike