Imam i ja eksplicitne snimke! Dušica Grabović: Bolja sam od Severine!

20.07.2021

15:42 >> 14:42

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ne krije da poseduje intimne videe, koje pogleda s vremena na vreme

Imam i ja eksplicitne snimke! Dušica Grabović: Bolja sam od Severine!
Copyright Dušica Grabović, Foto: ATAImages/ A.A.

Pevačica Dušica Grabović prokomentarisala je ekspicitni snimak svoje koleginice Tee Tairović, koji je nedavno isplivao u medijima.

Pored iznošenja stava o ovom skandalu, Dušica je otkrila i da ona poseduje intimne video snimke sa bivšim partnerima, te da je sigurno “bolja od Severine“.

– Meni deluje ta priča sa Teom kao marketinški trik, zašto taj snimak nije izašao kad nije imala hit? Možda bih i ja tako nešto uradila, imam i ja kućne snimke sa bivšim momcima, imamo svi i to je normalno. Izjavila sam da bih verovatno bila bolja od Severine. Da se zna, ja podržavam uvek žene i žao mi je ako je to uradio neki njen dečko da bi joj se osvetio – kaže Dušica za Kurir Tv, te se dotiče svojih “kućnih snimaka”.

Dušica Grabović, Foto: ATAImages/ A.A.

– Teu znam lično, tako da nemam ništa lično protiv nje, samo komentarišem događaj koji je propratio novu pesmu. Imam kućne snimke sa bivšim momcima, koje često i pogledam i to ima svaka žena u Srbiji – rekla je Grabovićeva.

Podsetimo, pravi “bum” u javnosti izazvao je eksplicitni snimak pevačice Severine Kojić, na kome ima intimne odnose sa tadašnjim partnerom, na jahti. Idalje se ne zna ko je “krivac” što je ovaj video snimak isplivao u javnost, a mnogi smatraju da joj je upravo ovaj skandal dosta pomogao u karijeri i doprineo popularnosti.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike