Jezivi zločini niškog psihopate: Prvu ženu ubio jer mu nije skuvala kafu, drugoj presudio sekirom zbog para!

31.03.2022

08:13

0

Autor: 24sedam

Radoslav Nezimović pre dve godine usmrtio drugu suprugu, pa se obesio

Jezivi zločini niškog psihopate: Prvu ženu ubio jer mu nije skuvala kafu, drugoj presudio sekirom zbog para!
forenzika ubistvo leš profimedia-0106649901 - Copyright Profimedia

Radoslav Nezimović (62) pre dve godine brutalno je ubio nevenčanu suprugu Draganu Ališanović (52) iz Niša,, a potom izvršio samoubistvo vešanjem. Pre nego je presudi sebi, telo nesrećne žene umotao je u tepih.

Kako su tada pisali mediji, Nezimović se tada navodno posvađao sa Draganom oko novca, pa se sumnja da je ta svađa kulminirala zločinom. Leš nesrećne žene našao je njen sin iz prvog braka Adam (21), koji je dan ranije prijavio njen nestanak policiji.

Dragane nije bilo tri dana nigde, a njen sin je mislio da je negde otišla i da će se vratiti. Iz tog razloga tinejdžer nije odmah prijavio njen nestanak, već je to učinio nakon dva dana. Posle tri dana ušao je u podrum i tamo zatekao tragove krve i mrtvu majku umotanu u tepih, sa smrskanom glavom. Pored njenog tela bila je sekira s tragovima krvi, pa se sumnja da je Radoslav njome udario Draganu u glavu.

Zastrašujuća činjenica je to da Nezimoviću ovo nije prvo ubistvo koje je počinio. On je ubio prvu suprugu Slađanu (46) pred maloletnom unukom, jer mu nije skuvala kafu i priznao je taj zločin.

Bio je 14 godina iza rešetaka i izašao je u oktobru 2019. godine iz zatvora - podseća izvor. Nakon što je odslužio kaznu ušao je u vezu sa Draganom, sa kojom je živeo u njenoj kući.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike