Verine papuče i dalje stoje ispred ukletog stana: Stravične scene u zgradi u kojoj je Dušan izvršio krvavi pir (FOTO/VIDEO)

29.03.2022

11:42

0

Autor: Ekipa 24sedam

Reporteri 24sedam su bili na licu mesta i zatekli jeziv prizor ispred zgrade gde je velika mrlja od krvi

Verine papuče i dalje stoje ispred ukletog stana: Stravične scene u zgradi u kojoj je Dušan izvršio krvavi pir (FOTO/VIDEO)
zajecar ubistvo zapecacenja vrata 2903 2022 foto kaca (10) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Noćas se u zgradi u Ulici 7. septembra u Zaječaru odvijala prava drama sa  krvavim krajem. Muškarac Dušan Zagorac (76) upucao je komšinicu Veru Đekić (62), a potom otvorio vatru i na policajce, od kojih je jedan preminuo. Dušan je nakon tri sata drame izvršio samoubistvo vešanjem.

Reporteri 24sedam su bili na licu mesta i zatekli jeziv prizor ispred zgrade gde je velika mrlja od krvi, pretpostavlja se Verine.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Krvavi tragovi vode i do stana broj 9 u kojem je živela nesrećna žena. Tragova od razbijenog stakla ima i ispred stana iznad u kojem je živeo Dušan.

Kada su naši novinari obišli lice mesta zatekli su i zapećanjena vrata Verinog stana ispred kojih su ostale ženine papuče. Zapečaćena su i vrata Dušanovog stana, kao i vrata potkrovlja iza kojih je muškarac sebi oduzeo život.

Na stepeništu između spratova i potkrovlja vidljivi su znaci borbe - staklo i razbijene saksije. Razbijen je i prozor Dušanovog stana.

Policija je završila uviđaj, a ispitani su i stanari zgrade koji su se zatekli tu u vreme krvavog pira, ali i Emina Stoilko, koja u ovu zgradu svakodnevno dolazi baš u ovaj ulaz jer tu čuva jednu baku.

Kako kaže, Vera je imala strašnih problema sa Zagorcem, da joj je stalno lupao da ugasi grejanje.

- Vera ga se plašila i žalila joj se da je komšija maltretira. Zvala je policiju, dolazila je policija, a jednom prilikom je policija sa sobom povela i lekara da da procenu njegovog psihičkog stanja.

Vera je Emini govorila da ne može više to da ga trpi i da će prodati stan.

- Zagorac se nikome nije javljao. Zatekli smo policiju jutros, a prva informacija je bila da su ranjena dva policajca, da je jedan ubijen i da je komšinica ubijena. Nakon toga sam saznao da je komšija pucao - kaže komšija Goran Prvulović koji ima radionicu za popravku bicikla preko puta mesta nesreće.

Kako smo saznali, nesrećna žena je više puta prijavljivala policiji komšiju napadača. Pre samo pre, tri, četiri dana Vera je zvala policiju.

Navodno ga je više puta upozoravala da se ne dere na njih, i da ih ne terorište.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike