"Počivaj u miru junačino": Prijatelji se opraštaju od policajca koji je ubijen na dužnosti u Zaječaru!

30.03.2022

15:43

0

Prijatelji i poznanici policajca Ivana Đurđevca, koji je ubijen na zadatku, takođe su van sebe, a neki od njih su okačili njegovu fotografiju

"Počivaj u miru junačino": Prijatelji se opraštaju od policajca koji je ubijen na dužnosti u Zaječaru!
ubistvo zaječar (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dušan Zagorac (76) iz Zaječara, brutalno je ubio svoju komšinicu Veru Đekić (62), nakon što joj je navodno prethodno prosuo masnu supu na terasu, a zatim hicima iz pištolja ubio i policajca Ivana Đurđevca (28), njihovi prijatelji i poznanici se opraštaju od njih na društvenim mrežama.

Podsetimo, u ponedeljak oko 22 sata Zagorac je navodno prosuo hranu na Verinu terasu, nakon čega je nesrećna žena otišla da mu se požali da nije lepo to što je uradio. On je nakon kraće prepirke ubio, a komšije koje su čule pucanj obavestile su polciiju. Na teren je izašao Đurđevac sa kolegama, međutim Zagorac ga je ubio, i mladi policajac je preminuo u bolnici.

Tom prilikom povređena je jedna policajka, a Zagorac se zabarikadirao na tavanu zgrade gde se pola sata iza ponoći obesio.

Prijatelji i poznanici policajca Ivana Đurđevca, koji je ubijen na zadatku, takođe su van sebe, a neki od njih su okačili njegovu fotografiju.

Privatna arhiva
 

- Iskreno saučešće. Počivaj u miru junačino Srbije. Amin - pisala je ispod jedne objave, dok su se ispod nizali komentari "neka ti je večna slava", "neka ti gospod podari carstvo nebesko", "slava heroju", kao i "šta reći, a ne zaplakati".

S druge strane, ubijena Vera Đekić danas je sahranjena na gradskom groblju u Zaječaru. Na večni počinak nesrećnu ženu ispratila je porodica, prijatelji i poznanici.

Svi su bili nemi na činjenicu da su ostali u trenutku bez voljene Vere. Pa je tako jedna od njenih školskih prijateljica okačila njenu fotgrafiju i oprostila se od nje na Fejsbuku.

- Poslednji pozdrav mojoj školskoj drugarici Veri koja je ubijena samo zato što niko nije reagovao na njene prijave komšiji koji je stalno maltretirao - napisala je ona i dodala da se oseća tužno. Ispod ove objave nizali su se mnogobrojni komentari ljudi koji su pisali "da im je žao", kao i da "ne mogu da veruju šta se dogodilo".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike