Strašna sudbina žene ubijene u krvavom piru: Muž joj se ubio pre nekoliko godina? (FOTO/VIDEO)

29.03.2022

10:48

0

Verin muž je bio čuvar zatvora

Strašna sudbina žene ubijene u krvavom piru: Muž joj se ubio pre nekoliko godina? (FOTO/VIDEO)
Zaječar ubistvo 1 (8) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dušan Zagorac (76) je sinoć ubio svoju komšinicu Veru Đekić (62), a potom i policajca Ivana Đurđevića (28). Kako saznajemo sa lica mesta, Veru je pratila teška sudbina jer joj se muž navodno ubio pre par godina.

Naime, kako javlja naš reporter, Verin muž je navodno digao ruku na sebe, kada je ona bila u vikendici.

On je bio čuvar u zatvoru, imao pištolj i teško se razboleo. Dok je ona bila u vikendici, gde su gajili voće, on se tada navodno ubio.

Podsetimo, tri osobe izgubile su život noćas u Zaječaru. Ubijeni su policajac i jedna žena, dok se napadač ubio na tavanu zgrade, saopštio je MUP.

Sve je počelo oko 22 sata u Ulici 7. septembra u Zaječaru kada su na po prijavi građana policajci izašli na teren. Navodno, napadač je uznemiravao komšinicu, a kada su došli da intervenišu, muškarac je otvorio vatru na patrolu.

Tom prikom, ranjeno je troje policajaca, a jedan od njih je kasnije preminuo.

Ubrzo su na lice mesta stigle jake policijske snage iz Beograda i helikopter MUP, jer se napadač se zatvorio u stanu i odbijao da izađe, saznaje se nezvanično sa terena.

Nakon nekoliko sati drame, u zgradu u kojoj se sve odigralo, bačena je navodno šok bomba, a policija je ušla u stan. Napadač je pre toga usmrtio komšinicu koju je uznemiravao godinama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike