Ovo je krunski svedok krvavog pira: Tri tela u Ulici 7. septembra! (FOTO/VIDEO)

29.03.2022

09:46

0

Ekipa 24sedam je na licu mesta u Zaječaru

Ovo je krunski svedok krvavog pira: Tri tela u Ulici 7. septembra! (FOTO/VIDEO)
zaječar ubistvo (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dušan Zagorac (76) hicima iz vatrenog oružja usmrtio je, tokom prethodne večeri u Zaječaru nakon svađe, komšinicu Veru Đekić (62) i mladog policajca, a nakon toga oduzeo i sebi život. Kako saznajemo, na licu mesta je krunski svedok koji ovog trenutka razgovara sa inspektorima zaječarske policije.

Naime, navodno, krunski svedok je brat ubice, ali kako javlja naš repoter, on za sada neće da kaže ništa.

Zagorac je izbeglica iz Hrvatske, a komšije su godinama unazad imale probleme sa njim. Drama se odvijala u Ulici 7. septembar kad je napadač upucao svoju komšinicu sa kojom je i ranije imao sukobe. Napadač je samoubistvo izvršio oružjem koje nije registrovano.

Podsetimo, tri pucnja čula su se neposredno pošto je došla policija na mesto zločina u Zaječaru gde je Dušan Zagorac ubio komšinicu Veru Đekić.

Po dolasku policije na lice mesta Zagorac je uputio hice na službenike koji su bili na vršenju dužnosti. Ranjena su dva policajca, a na jednog su ispaljena dva metka i on je neposredno nakon prijema u bolnicu preminuo.

Neposredno pre dolaska patrole, Zagorac je pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio komšinicu Veru.

Napadač se nakon što je pucao, zabarikadirao na tavanskim prostorijama, da bi nakon izvesnog vremena u njima počinio samoubistvo vešanjem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike