Francuzu pozlilo dok je gledao vatru kako guta njegovu kuću: Detalji tragedije kod Užica

24.03.2022

21:54

0

"Još nije sigurno da li se muškarac ugušio ili je imao srčani udar. Bio jako iznerviran zbog požara", kažu meštani

Francuzu pozlilo dok je gledao vatru kako guta njegovu kuću: Detalji tragedije kod Užica
16481521051607339829pozar_2 - Copyright RINA

Francuski državljanin koji je živeo u Pearu, zaseoku Bioske kod Užica, preminuo je večeras u svom dvorištu u vreme dok je gorela njegova kuća u kojoj je izbio požar. Radi se o starijoj osobi, srčanom bolesniku, kome se naglo slošilo u trenucima kada je vatra uzimala pod svoje kuću u kojoj je živeo sa suprugom Srkpinjom.

Prema svedočenju meštana Bioske, do požara u kući u kojoj su se u to vreme nalazili Francuz i njegova žena došlo je nešto pre 17.30. Komšije su pritrčale u pomoć i počele da gase vatru, a u međuvremenu su pozvani i užički vatrogasci.

U tim trenucima vlasnik kuće se srušio na zemlju. Na lice mesta pristigla su užički vatrogasci sa četiri vozila, koji su požar zatekli u razbuktaloj fazi, kao i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

"Još nije sigurno da li se muškarac ugušio ili je imao srčani udar. Kažu da je bio jako iznerviran zbog požara", kažu meštani Bioske.

Na lice mesta pristigla su užički vatrogasci sa četiri vozila, koji su požar zatekli u razbuktaloj fazi, kao i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećenog čoveka.

Dobar deo kuće, inače velike montažne i lepe, požar je uništio, ali su vatrogasci uspeli da spreče da se vatra ne prenese na takođe znatan deo objekta. Vatra se prenela i na jedan od dva "bagija" dvoseda koji je ovom prilikom izgoreo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike