Egzekutor iz Bosne osumnjičen za ubistvo vođe "Hed hantersa" u Obrenovcu stigao rent-a-karom: Dovezao ga "puntom" begunac iz zatvora!

24.03.2022

17:20

0

Za Damirom P. raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je ubio Branislava Baneta Penčića

Egzekutor iz Bosne osumnjičen za ubistvo vođe "Hed hantersa" u Obrenovcu stigao rent-a-karom: Dovezao ga "puntom" begunac iz zatvora!
Branislav Penčić Ubistvo - Copyright Foto: ATA Images/Instagram

Damir P. (26), za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog sumnje da je iz pištolja sa prigušivačem ubio Branislava Baneta Penčića, bivšeg vođu Partizanovih navijača grupe "Hed hanters", najverovatnije je uspeo da pobegne iz Srbije posle zločina! Prema nezvaničnim informacijama, on je državljanin Bosne i Hercegovine i sumnja se da je uspeo da pređe granicu i vrati se u Bosnu.

- Sumnja se da su mu pomagači u zločinu bili makednski državljanin Umeri Š. (52), kod kog su pronađena falsifikovana dokumenta na ime Viktor Kovačić. Inače, prema nezvaničnim informacijama, on je pobegao iz zatvora u Makedoniji i za njim traga i ta država. Drugi pomagač je Igor B. iz Beograda - otkriva izvor iz istrage.

Kako saznajemo, sumnja se da je makedonski državljanin bio u kolima sa Damirom P. kad je on sačekao da se Branislav Penčić pojavi se suprugom ispred zgrade i puca u njega iz pištolja sa prigušivačem, a potom ga odveze sa mesta zločina. Izvor otkriva da su se do Obrenovca dovezli "puntom" koji je iznajmljen od jedne retn-a-kar agencije.

Umeri Š. i Igor B. su uhapšeni i saslušani u Višem tužilaštvu u Beogradu, koje je predložilo da im bude određen pritvor. Na saslušanju su se branili ćutanjem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike