"Pala je na kolena i počela da plače": Komšije u strahu nakon likvidacije bivšeg vođe navijača u Obrenovcu!

19.03.2022

19:08

0

U periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava

"Pala je na kolena i počela da plače": Komšije u strahu nakon likvidacije bivšeg vođe navijača u Obrenovcu!
Copyright Ilustracija/Antonio Ahel/ATAImages

- Bila sam u stanu kada sam čula da neko doziva pomoć. Pogledala sam kroz prozor i videla ženu kako kleči nad muškarcem i doziva u pomoć.

Ovako priča Obrenovčanka, komšinica Branislava Penčića koji je ubijen danas.

- U tom trenutku dosta suseda je izašlo i skupilo se oko njih. Mislila sam da je čovek doživeo srčani udar. Ona mu je pričala da se osvesti - kaže komšinica.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je došla kroz nekoliko minuta i prevezli su u bolnicu nekadašnjeg vođu Partizanove grupe "Hed hanters". Za njima je otišla i njegova supruga.

- Kasnije se vratila, kad je stigla policija, i videla sam momenat kada je razgovarala telefonom. Pala je na kolena i počela da plače, to je verovatno bio trenutak kad su joj javili da je umro - priča ona.

On je u pogođen neposrednoj blizini porodične kuće. Nepoznati ubica sa fantomkom mu je prišao u ulici Vuka Karadžića prišao i ispalio više metaka grudi.

Komšije kažu da ga nisu dobro poznavali, te da su ga se neki plašili i izbegavali kontakt sa njim. Svi su preplašeni jer se ubistvo desilo usred bela dana.

- Ne znam ih, ali verujem da je bio opasna osoba čim je ubijen na takav način - kažu preplašene komšije.

Ovo nije prvi put da je se našao na meti napadača. Naime, prvi put je ranjen 2016. godine na autobuskoj stanici u Obrenovcu. Do 2013. godine je bio vođa navijača grupe "Hed hanters", koja je do tada važila za ozbiljnu grupu u navijačkom svetu.

U periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje, otmica, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike