"Grobari" se opraštaju od ubijenog vođe: "Gore na nebu armija prava" (FOTO)

20.03.2022

13:28

0

Navijači Partizana na društvenim mrežama opraštaju se od Branislava Penčiča

"Grobari" se opraštaju od ubijenog vođe: "Gore na nebu armija prava" (FOTO)
branislav penčić - Copyright Instagram

Branislav Bane Penčić (41), vođa navijača jedne od frakcija Partizana, likvidiran je juče, a njegovi prijatelji, kao i navijači kluba sa juga, opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Penčića je, da podsetimo, napadač ubio juče u popodnevnim satima, kako se sumnja, iz snajpera sa 30 metara razdaljine u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu. Pretpostavlja se da je krvnik znao njegovo kretanje, a pogođen je sa tri hitca pred ženom, dok je izlazio iz džipa. Nesrećna žene pala je na kolena i dozivala pomoć, ali je vođa navijača nedugo zatim preminuo.

Printscreen/Instagram
 

"U Obrenovcu je ubijen vođa Partizanove grupe "Hed hanters" Branislav Penčić. Počivaj u miru. Gore na nebu armija prava", piše u jednoj od objava na grupi navijača Partizana, a komentari ispod Penčićeve fotografije samo su se nizali.

Printscreen/Instagram
 

"Brate naš dobri, počivaj u miru", "Neka ti je laka crna zemlja", "Dobri naš, svi znamo koliko si bio dobar čovek", "Armija na nebu je dobila još jednu ljudinu".

U periodu od sedam godina, da podsetimo, protiv Penčića je podneto više od 12 krivičnih prijava, zbog nasilničkog ponašanja, otmice, neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, napada na službeno lice, krađa. Penčić je i ranije bio na meti napadača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike