"Lice joj je unakaženo i ima hematom na glavi": Dušanka iz Obrenovca tražila da je puste iz bolnice da bi se oprostila od muža!

23.03.2022

15:21

0

Tužilaštvo je predložilo pritvor obzirom da A. J. već ima debeli dosije kada je reč o saobraćajnim prekršajima, te da ne bi pobegao

"Lice joj je unakaženo i ima hematom na glavi": Dušanka iz Obrenovca tražila da je puste iz bolnice da bi se oprostila od muža!
obrenovac1 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Profimedia

Slobodan Karaklić (80) koji je stradao kada je na njega naleteo crni "fijat stilo" u Obrenovcu dok je išao sa suprugom Dušankom (75) sahranjen je juče. Dušanka je uprkos teškim povredama i hematomu na glavi puštena iz bolnice, jer je, prema rečima njene familije želela da prisustvuje njegovoj sahrani.

Nesrećni čovek preminuo je sat nakon udesa, dok je njegova pet godina mlađa supruga, zadobila teške povrede.

- Lice joj je potpuno unakaženo, nesrećna žena ima hematom na glavi, ali eto... Htela je da izađe iz bolnice, da da poslednji pozdrav svom Slobodanu - rekle su komšije. 

Inače, vozač A.J. (50) koji ih je pre nekoliko dana pokosio automobilom "fijat stilo" saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

On je delimično priznao delo, a u njegovoj odbrani tri reči su bile ključne.

- Nisam ih video - rekao je V. J.

Tužilaštvo je predložilo pritvor obzirom da A. J. već ima debeli dosije kada je reč o saobraćajnim prekršajima, te da ne bi pobegao.

Obzirom da je pobegao sa mesta tragedije, još uvek nije utvrđeno da li je A. J. bio pod dejstvom alkohola, opijata, kao ni kojom je brzinom vozio.

Podsetimo, Dušanka i Slobodan bili su u poseti rođacima koji žive u istoj ulici, a tragedija se dogodila kada su krenuli kući.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike