"Ljudino naša": Porodica i prijatelji poslali poslednji pozdrav ubijenom vođi navijačke grupe - "Hed Hanters" sahranjen u Obrenovcu (FOTO)

22.03.2022

13:36

0

U Penčića su pucali za sada nepoznati napadači i sasuli mu tri metka u telo, od kojih jedan direktno u srce

"Ljudino naša": Porodica i prijatelji poslali poslednji pozdrav ubijenom vođi navijačke grupe - "Hed Hanters" sahranjen u Obrenovcu (FOTO)
Branislav Penčić ubijen u Obrenovcu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Instagram

Branislav Penčić, bivši vođa navijačke grupe "Hed Hanters" FK Partizan, koji je likvidiran u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu, sahranjen je danas na Starom groblju u tom gradu. Supruga Ana, porodica, rodbina i prijatelji su se putem čitulja u novinama oprostili od Penčića.

Da podsetimo, u Penčića su pucali za sada nepoznati napadači i sasuli mu tri metka u telo, od kojih jedan direktno u srce.

U trenutku egzekucije sa Branislavom Penčićem je bila i njegova supruga Ana koja se i putem čitulje oprostila od svog partnera.

Printscreen
 

- Moj živote, moj najdraži Bako. Tvoja plemenita, dobra i hrabra duša večno će živeti u meni. Neka te anđeli čuvaju, kao što smo sve ove godine čuvali jedno drugo u svakom dobru i zlu. Zahvalna sam i ponosna što sa tobom imam ovakvu vanvremensku ljubav. Zauvek tvoja Ana - stoji u čitulji.

I ostatak porodice je odlučio da se na ovaj način oprosti od bivšeg vođe navijača Partizana.

Printscreen
 

- Baniša naš dobri, nedostaješ nam dok postojimo. Tvojim odlaskom otišao je i najlepši deo nas i naših života. Ostali smo željni da nas zagrliš, poljuibiš i nasmeješ. Oni koje volimo nikad ne odlaze, a ti si jedan od njih. Bićeš uvek tu, tako jedinstven i poseban. Volimo te, ljudino naša - piše u čitulji koju su potpisali tata, sestra, zet i Ninče.

Čitulje u novinama su dali i "Grobari 40+" i "Hantersi".

Kako smo već pisali, Penčić je ubijen u popodnevnim časovima u subotu u Obrenovcu, nakon što je parkirao svoj džip. Bio je u društvu supruge, a nepoznati napadači su, kako se sumnja, satima čekali u "fijat puntu". Kada je izašao iz kola, jedan od njih ga je upucao sa tri metka i sa saučesnikom pobegao.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike