Novi detalji sačekuše u Obrenovcu: Vođa navijača iznosio kese kada mu je prišao maskirani egzekutor i izrešetao ga!

22.03.2022

21:31

0

Policija i dalje traga za njegovim likvidatorom

Novi detalji sačekuše u Obrenovcu: Vođa navijača iznosio kese kada mu je prišao maskirani egzekutor i izrešetao ga!
Branislav Penčić ubijen u Obrenovcu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Instagram

Branislav Penčić bivši vođa navijačke grupe "Head Hunters" FK Partizan ubijen je oko 15.00 časova u mafijaškoj sačekuši u subotu u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred garaže kuće dok je iz crnog automobila "Hyundai Tucson" sa suprugom Anom D. iznosio kese iz pomenutog auta i peške sa njom krenuo ka parkiranom vozilu "Renault Clio" crvene boje, koji je takođe u njihovom vlasništvu.

Tada je sa udaljenosti od oko 30 metara sa fantomkom na glavi iz ulaza broj 88 "iskočio", za sada neidentifikovani, muškarac sa pištoljem koji je ispalio rafal u Penčića. Tom prilikom pogodio ga je u leđa i pobegao kroz isti ulaz na koji je došao. 

Usmrćen je sa tri hica iz pištolja sa prigušivačem. Jedan od ispaljenih hitaca završio mu je u grudima. On je umirao na rukama svoje supruge.

Ubrzo su na mesto zločina stigli policija i Hitna pomoć, a Penčić je oko 15.50 časova dovežen u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije gde je nakon neuspšene reanimacije preminuo u 16.20 časova.

Policija i dalje traga za njegovim likvidatorom.

Branislav je sahranjen na Starom groblju u Obrenovcu uz prisustvo rodbine i prijatelja.

Supruga mu je, podsetimo, poslednji pozdrav uputila čituljom u kojoj piše: "Moj živote, moj najdraži Bako. Tvoja plemenita, dobra i hrabra duša večno će živeti u meni. Neka te anđeli čuvaju, kao što smo sve ove godine čuvali jedno drugo u svakom dobru i zlu. Zahvalna sam i ponosna što sa tobom imam ovakvu vanvremensku ljubav. Zauvek tvoja Ana".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike