Kamere snimile "fijat punto" u kome je bio Penčićev ubica: Posle sačekuše nagazio gas i pobegao!

21.03.2022

10:09

0

Autor: 24sedam

Postoje snimci kamera, postavljenih u ulici i okolini, na kojima se vidi "fijat punto", kao i momenat kada se vozilo udaljava sa mesta ubistva

Kamere snimile "fijat punto" u kome je bio Penčićev ubica: Posle sačekuše nagazio gas i pobegao!
Branislav Penčić Ubistvo - Copyright Foto: ATA Images/Instagram

Branislav Penčić (41), bivši vođa navijačke grupe Partizana "Hed hanters", usmrćen je sa tri hica u grudi iz pištolja sa prigušivačem, u momentu kada je sa suprugom izlazio iz kuće svojih roditelja u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu, a sumnja se da je napadača dovezao saučesnik u "fijat puntu".

U njega je, prema prvim informacijama iz istrage, pucao muškarac koji je pre toga sedeo na suvozačevom mestu u "fijat puntu". Nakon što je ispalio hice, uleteo je u vozilo, u kojem ga je čekao saučesnik. Velikom brzinom udaljili su se sa lica mesta.

Postoje snimci kamera, postavljenih u ulici i okolini, na kojima se vidi "fijat punto", kao i momenat kada se ovo vozilo udaljava sa mesta ubistva.

Motiv ovog zločina mogli bi biti su poslovi vezani za prodaju narkotika, u koje je, navodno, Penčić bio upleten. On je, sumnja se, bio jedan od ključnih ljudi za trgovinu drogom na relaciji Beč - Beograd.

Lekari Hitne pomoći, koji su stigli na lice mesta, zatekli su Penčića kako leži u lokvi krvi, dok je pored njega bila supruga, koja ga je sve vreme milovala, ljubila i dozivala u pomoć.

Prebačen je u Urgentni centar, gde je nešto kasnije podlegao povredama. Nedugo nakon zločina, proglašena je akcija "Vihor", zbog čega je bio blokiran ceo Obrenovac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike