"Nije to jedan ubod u srce, glavu, nego je to planirano": Otac Mihaila ubijenog kod Doljevca misli da su mu sinu napravili "sačekušu"!

10.03.2022

20:55

0

"Taj mladić koji ga je ubio je dolazio ovde više puta, tu je sedeo, jeo... Bili su drugari", kaže Zoran Stamenković

"Nije to jedan ubod u srce, glavu, nego je to planirano": Otac Mihaila ubijenog kod Doljevca misli da su mu sinu napravili "sačekušu"!
ubistvo mladic (2) - Copyright 24sedam/M.K.

"Kažu da ima sedam, osam ubodnih rana. Nije to jedan ubod u srce, glavu, nego je to planirano. Očigledno je da su ga sačekali. On je visok, jak, ima dva metra, 120 kilograma, ne može na vrata da uđe. Jedan čovek, ili dva, ne bi mogli da ga savladaju." Ovako kaže Zoran Stamenković, otac Mihaila (24), koji je juče uveče ubijen u stanu svog druga N. M. u kući u mestu Šarlinci kod Doljevca. Mihailo je ubijen nožem u tuči u kojoj je učestvovalo nekoliko momaka.

Da situacija bude još gora, za njegovo ubistvo osumnjičen je i uhapšen N. M, Mihailov drug.

- Taj mladić koji ga je ubio je dolazio ovde više puta, tu je sedeo, jeo... Bili su drugari. Šta se desilo ne znam, ali nemoguće je da ga savladaju jedan čovek ili dvojica. Koliko ih je bilo šta se desilo, ja ne znam. Liči na nameštaljku, da su ga sačekali. Ili je veliki strah u pitanju, da neko nekog ubode toliko puta. Da li je jedan ili više njih... On je u fotelji sedeo opušteno kada je izboden. Znajući mog sina, čoveka od dva metra sa 120 kilograma, da ga jedan ili dvojica savladaju - nema šanse. Trojica, to je druga priča... - priča Zoran Stamenković.

Otac Zoran kaže da je sina kobne večeri zvao 50 puta na telefon, ali da se nije javljao. Onda je telefon bio nedostupan. Od policije je kasnije saznao šta se dogodilo.

Na mestu na kojem je ubijen Mihailo Stamenković i dalje se može videti jeziv prizor. Na fotelji na kojoj je izdahnuo mladić nalazi se velika lokva krvi, a nekoliko kapi krvi mogu se videti i oko nje.

Oborena piksla, prosut čips i pomeren tepih, ukazuju da je zločinu prethodilo guranje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike