"Nadam se da će pustiti i moje sinove": Suzana Džonić posle puštanja braće Jojke na slobodu!

01.03.2022

19:10

0

Ona je ranije rekla da su Milan i Stefan nevini, jer je desetoro svedoka potvrdilo da su te noći bili na svojim radnim zadacima

"Nadam se da će pustiti i moje sinove": Suzana Džonić posle puštanja braće Jojke na slobodu!
Suzana dzonic foto sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Moravca rekla je večeras da se nada da će i njeni sinovi Milan i Stefan uskoro biti pušteni na slobodu kao što su danas pušteni Kostadin i Aleksandar Milošević, poznatiji kao braća Jojke.

- Mnogo sam potresena, više ne znam šta da mislim, nadam se, kako da se ne nadam da će mi sinovi biti pušteni, jer zaista nisu ništa krivi - rekla je Suzana kratko za medije.

Ona je ranije rekla da su oni nevini, jer je desetoro svedoka potvrdilo da su te noći bili na svojim radnim zadacima, u vatrogasnoj odnosno vojnioj jedinici.

- Svedoci su sve rekli, ne znam za šta se okrivljuju, nema nikakvih dokaza protiv njih i to su nam i rekli da niko od njih dvojice nije umešan u taj zločin. Što se tiče supruga, neka sve bude pravedno suđeno - rekla je Suzana ranije.

Trostruko ubistvo se dogodilo 27. septe,mbra u mestu Dudine bare. za to je osumnjičen Goran Džonić koji je targetirao braću Milošević kao egzekutore, ali za to nema dokaza. Džonić je svojim izjavama upleo i rođene sinove, a na imanju jednog od njih je nađen deo novca iz Đokićevog "pasata".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike