Zbog šifre za Fejsbuk podstanarku oteli, tukli i maltretirali: Nastavak suđenja silikonskoj kraljici za otmicu u Mirijevu!

09.03.2022

07:00

0

Tijana Đuričić tereti se da je organizovala kidnapovanje Jelene M.

Zbog šifre za Fejsbuk podstanarku oteli, tukli i maltretirali: Nastavak suđenja silikonskoj kraljici za otmicu u Mirijevu!
tijana djuricic instagram (1) - Copyright Printscreen/Instagram/tijanadjuricic

Nastavak suđenja Tijani Đuričić, takozvanoj kraljici silikona, optuženoj da je sa Goranom B. i Ljubišom P. organizovala otmicu bivše podstanarke Jelene M. zakazan je za danas u Višem sudu u Beogradu. Đuričićeva se tereti da je na prevaru dovukla u svoju kuću u Mirijevu, gde su je vezali i tukli.

Jedan od okrivljenih Ljubiša P. nije se redovno pojavljivao na suđenjima, pa mu je određeno privođenje. Sudija je upozorila Đuričićevu da će i njoj biti izrečena ista mera ukoliko se ne bude redovno odazivala na suđenja.

Tijana Đuričić je jednom zakasnila na suđenje. Nakon što je sudija prozvala okrivljene i ostale da uđu u sudnicu, Tijanin advokat je rekao da se javila i da je u zgradi, i da ne može da nađe sudnicu, pa je izašao kako bi joj pokazao put. Od kada je počelo suđenje, devojka koja se „proslavila“ u medijima zahvaljujući ogromnim silikonima u usnama i grudima potpuno je promenila svoj izgled. Ona je izvadila silikone, a promenila je i boju kose, pa je od crnke postala crvenokosa.

Đuričićeva je, da podsetimo, optužena da je 2015. godine sa Goranom B. i Ljubišom P. organizovala otmicu Jelene M., koju je na prevaru dovukla u svoju kuću u Mirijevu, gde su je vezali i tukli, optužujući je da joj je ukrala šifru za Fejsbuk.

Suđenje je odlagano više puta zbog nedolaska optuženih, pa je takvo ponašanje optuženih razljutilo sudiju.

Opstrukcija postupka

- Vi pokušavate da ovde stvorite jednu klackalicu. Jednom ne dođe jedan okrivljeni, drugi put drugi, treći put treći, i tako u krug. Sud ovo može da smatra opstrukcijom postupka. Krivično delo za koje ste vi optuženi zastareva tek 2040. godine, tako da ovakvim ponašanjem samo štetite sebi - bila je oštra sudija.

Printscreen/YouTube/Pink
 

Jelena M. je u policjskoj stanici Zvezdara u Beogradu 11. marta ispričala da je Tijana Đuričić, koja je njena drugarica iz srednje škole, 5. marta držala vezanu u stanu, tukla i pretila optužujući je da je upala na njen “FB” profil.

Da priča bude još neobičnija Jelena je navela da sa Tijanom zajedno bila i njena rođena sesta Tanja, kao i njoj dvojica nepoznatih mladića i da su je svo četvoro maltretirali. Takođe je dodala da su u jednom trenutku došli i Tijanini roditelji Zagorka i Zoran Đuričić, koji su tražili da kaže šifru za Tijanin Fejsbuk, ali kako nije znala i oni su joj pretili.

- Tokom 2014. do novembra sam živela sa Tijanom u stanu i Mirijevu u Ulici Duška Radovića. Tog dana 5. marta smo se čule telefonom i dogoviorile se da razmenimo stvari. Tijana mi je otvorila vrata i kada sam ušla sa leđa su mi prišla dva meni nepoznata muškarca. Jedan mi je stavio ruku preko usta, a drugi mi je vezao ruke iza leđa. Zatim mi je jedan od njih lepljivu traku, koju je Tijana prethodno tražila da kupim, stavio preko usta. Tijana me je zatim pitala: Gde je moja šifra, ološu jedan?”. Zatim me je pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa - pričala je Jelena M. u policiji.

Ona je navodila da joj je jedan mladić pretio da će je udariti, ako ga pogleda, dok je drugi povlačio kačket preko lica da ga ne vidi.

- Tada se u prostoriji pojavila moja rođena sestra Tanja koja je pitala zašto Tijani ne vratim šifru - navela je Jelena.

I roditelji tražili šifru

Ona je zatim ispričala kako je čula Tijanu da priča sa majkom Zagorkom i kaže joj; “Uhvatili smo hakerku”. Dodala je da su se roditelji silikonske kraljice ubrzo pojavili u stanu i takođe je pitali da im da šifru.

Jedva uverio suprugu da nema ništa sa Jelenom

Tijanin otac Zoran je ispričao da se zgranuo kad ga je žena pitala da li je bio sa Jelenom i da je jedva uspeo da je uveri da to nije istina.

- Napala me je supruga i pitala šta imam s Jelenom. Stavite se u moju situaciju! Ništa od toga nije tačno - rekao je Zoran tužiocu Siniši Zoriću.

- Zagorka mi je rekala da ako im ne dam šifru njen suprug Zoran će se napiti i polomiti me... Kako nisam to mogla da im kažem Zagorka mi je rekla; "Mene i Zorana nisi videla i čula ovde, sve sam pokušala, a ako se nešto desi mom detetu udariću na tvoje najmilije” - govorila je Jelena u policiji.

Ona je zatim navodila kako su je njena sestra Tanja i Tijana vređale, pljuvale i šutirale. Dodala je kako je Tijana pozvala jednog od mladića, koji su u međuvremenu otišli, da se vrati.

- Kad se vratio taj mladić polomio je dršku od metle i sa delom drške krenuo ka mom međunožiju govoreći: "Kada budem užario ovu dršku na grejalici i budem je stavio u p.. priznaće na sve”. tada su Tanja i Tijana rekle da on to ne radi" - pričala je Jelena. Ona je navela da joj je Tijana više puta makazama odsecala pramenove kose.

Printscreen/Instagram/tijanadjuricic
 

Jerlena M. je, prema sopstvenim rečima, uspela da se oslobodi, kad su je ostavili samu u sobi i pobegla je kroz prozor. U policiji je navela da joj je Tijana uzela dva mobila telefona, novčanik sa dokumentima i 50 evra, 3.500 dinara, kao i lančić od belog zlata.

Negirala krivicu

Majka Tijane Đuričić izjavila je u Višem sudu da je oteta devojka pričala da je bila u vezi sa njenim suprugom i da će mu roditi dete. Zagorka Đuričić je navela da je to čula dok se njena ćerka Tijana svađala sa Jelenom M. i njenom sestrom u njihovoj kući u Beogradu.

Printscreen/YouTube/Happy
 

- Ušla sam u našu kuću, pa sam kroz odškrinuta vrata čula kako moja Tijana kaže: „Sad kaži mojoj mami čije ćeš dete da rađaš i kako ćeš sa mnom da deliš imovinu?”. Shvatila sam da je spavala sa mojim suprugom Zoranom i da je ostala u drugom stanju, pa sam se šokirala! U tom momentu je ušao i moj suprug i pitao Jelenu: „Jesam li ti se ikad udvarao?”, a ona je počela da se smeje govoreći: „Ne, Zoćo, ja te volim kao oca.“ Suprug se onda okrenuo prema meni i rekao: „Neka rade šta hoće, pa ćemo posle utvrđivati čije je dete.“ Pitala sam Jelenu zbog čega je to učinila kada sam je gledala kao rođeno dete, a ona mi je odgovorila: „Pa eto, malo sam zavitlavala Tijanu“ - ispričala je Zagorka Đuričić.

Kraljica silikona je na sudu negirala krivicu. Ona je za medije ranije rekla da Jelena M. nije pri čistoj svesti i da je više puta pokušala samoubistvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike